Konya’da Ali Kemal Kara belediye başkanlığına adaylığını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Başkan Yardımcısı Ali Kemal Kara, Selçuklu Belediye başkanlığına aday oldu.
Konya’da Ali Kemal Kara belediye başkanlığına adaylığını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Konya’dan iş insanı Ali Kemal Kara, Selçuklu Belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na ziyarette bulunan Ali Kemal Kara, siyaset gündemini değerlendirdi. Kara, Selçuklu Belediyesi'ne yapacağı katkılardan ve hedeflerinden bahsetti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Koyuncuoğlu, Kara'ya teşekkürlerini ileterek başarılar diledi.

img-6341.jpg

ALİ KEMAL KARA KİMDİR?

2003-2007 yılları arasında May tohumculukta Teknik ve Satış sorumlusu olarak çalıştı. 2007-2008 Yıllarında Pioneer tohumculukta üretim mühendisi olarak çalıştı. 2008-2010 yıllarında May tohumculukta Satış ve Teknik sorumlusu olarak çalıştı. 2011-2015 yılları arası Monsanto /Dekalb firmasında Bölge satış sorumluluğu yaptı.

2015-2018 yılları arası Monsanto /Dekalb firmasında İçanadolu satış lideri olarak çalıştı. 2018-2019 Nisan ayına kadar Sectör Tarım Türkiye Satış ve Pazarlama müdürü olarak çalıştı. 2019 da kendi iştirakı olan AKK TARIM TİCARET LTD ŞTİ yi kurdu. Şirket Konya merkezli olarak faliyetlerine devam etmektedir 2022 yılında Karaman’da MK ZİRAAT LTD ŞTİ nin ortağı olarak kurdu. Halen AKK TARIM TİCARET LTD ŞTİ nin sahibi MK ZİRAAT LTD ŞTİ nin ortağı olarak devam etmekte.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı ve 2024 Yerel Seçimleri Yeniden Refah Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Evli ve iki kız babası Eşi işletme mezunu ev hanımı.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :