Konya'da bilgisayar ve altın ödüllü kitap okuma yarışması

Özboyacı, toplumun yararına ve hayatına dokunan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Aralık ayı başında duyurusunu yaptığı “Altın Harfler Kitap Okuma Yarışması” ile insanlarda kitap sevgisini hatırlatmak isteyen Özboyacı, değerli ödüllerde vererek insanları okumaya teşvik etmek istiyor.
Konya'da bilgisayar ve altın ödüllü kitap okuma yarışması

18 yaş üstü Yetişkinler ve 10-18 yaş arası Gençler Kategorisi olmak üzere iki kategoriden oluşan yarışma başvuruları 01-30 Aralık 2023 tarihleri arasında online olarak altinharfler.ozboyaci.com.tr sitesinden yapılacak.

Kitap okuma yarışma sınavı ise 30 Aralık 2023 saat 21:00 ile 21:35 arasında, altinharfler.ozboyaci.com.tr sitesinde online olarak gerçekleşecek.

Yetişkinler okunacak ve sınavı yapılacak kitap, Mevlana Celaleddin-i Rumi Bütün Eserleri Seçmeler Kitabı. Gençler kategorisinde ise sınavı yapılacak kitap, Mesnevi'den 41 Hikaye (100 Temel Eser Lise Dizisi) olacak. Şeb-i Aruz dönemine dikkat çeken Özboyacı, kitap seçiminde de buna dikkat çekerek hem kitap okumayı teşvik ederken hem de Aralık ayının önemini vurgulamış olacak.

konyada-bilgisayar-ve-altin-odullu-kitap-okuma-yarismasi.jpg

Her iki kategorinin kazanları ise;

1. Lenova LOQ Oyun ve Performans diz üstü bilgisayarı

2. Apple ipad 9.Nesil

3. Apple Airpods (3.nesil)

4. Yarım Altın

5. Çeyrek altın

6. 1 gram altın

7. Yarım gram altın

8. Yarım gram altın

9. Yarım gram altın

10. Yarım gram altın

Ödüllerinin sahibi olacaklar.

konyada-bilgisayar-ve-altin-odullu-kitap-okuma-yarismasi-001.jpg

Hem kitap okuma sevgisini pekiştirmek hem de Şeb-i Aruz’u böylesine güzel eserler ile anmak isteyen Özboyacı, bu tarz etkinliklerle toplum hayatına dokunmaya devam edecek görünüyor.

Yarışmaya katılmak için altinharfler.ozboyaci.com.tr adresinden başvuru yapmak gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :