Konya’da bu ihale Türkiye’nin gündeminde; Bin 904 motosiklet ve 59 araç hurda fiyatına satılacak

Konya’da son yılların en heyecanlı ihalesi yayınlandı. Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Bin 904 motosiklet ve 59 araç hurda fiyatına satılacak
Konya’da bu ihale Türkiye’nin gündeminde; Bin 904 motosiklet ve 59 araç hurda fiyatına satılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca atık hurda motosikletlerin ve hurda araçların ihalesi yayınlandı. Konya’da bulunan hurda motosiklet ve araçların olduğu ihale Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ihale odasında (Toplantı salonu) dosyalarında mevcut şartname gereğince yapılacak.

Atık hurda motosikletlerin ve hurda araçların ihalesine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Çıkarılan 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği ve Ömrünü Tamamlamış Araçların Kontrolü Hakkında Yönetmelik gereğince "Ömrünü tamamlamış araç geçici depolama tesisleri" konulu geçici faaliyet belgesi / çevre izin ve lisans belgesi almış tesisler, gerçek ve tüzel kişiler katılabilecektir. Satışı yapılacak araçlar Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Araçların Satış, Devir ve Tescil Hizmetlerinin Yürütülmesi Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre tekrar trafik tescil işlemi yapılamaz. Hurdaya ayrılan araçlar onarımla yenilenseler bile tescil edilemezler. Araçların trafiğe çıkarılması durumunda idarenin herhangi bir sorumluluğu bulunmayacak olup, aksi halde doğacak her türlü hukuki ve mali sorumluluktan alıcı mesul olacaktır.

İhale ilanına ulaşmak için TIKLAYIN

 Editör