Konya'da büyük ilgi gördü! Akın akın o uzman için geldiler

Konya Kitap Günleri’ne konuk olan Sıtkı Aslanhan, yapmış olduğu söyleyişide kişisel gelişime dair konuşmalara yer verdi. Söyleyişiye Konyalılar büyük ilgi gösterdi.
Konya'da büyük ilgi gördü! Akın akın o uzman için geldiler

Selçuklu Kongre Merkezi’nde başlayan Konya Kitap Günleri vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. İkinci günün konuklarından biri olan Sıtkı Aslanhan, kişisel gelişim ve gündeme dair anlatımlarda bulundu.

SALONDA BOŞ YER KALMADI


Aslanhan, yapmış olduğu söyleyişide çocuk travmaları, aile-çocuk ilişkisi ve ebeveyn davranışlarından bahsetti. Söyleyişinin yapıldığı salonda ise hiç boş yer kalmadı. Aslanhan’ın söyleyişindeki bazı sözleri ise şunlar oldu “Çocuklarınızı görün, tanıyın. Bırakın kendi hayallerini yaşasınlar. Başka çocuklarla kıyaslamayın. Bu kıyaslama çocuklarda büyük travmalara sebep oluyor. Gençlere ayar vermek yerine kulak verin.”

‘KONYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM’


Organizasyon için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Aslanhan, “Hem çocuklarımıza hem ailelerimize güzel kitaplar yayımlaya çalışıyoruz. Okurlarımızla bizi buluşturan Konya Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

SITKI ASLANHAN KİMDİR?


Sıtkı Aslanhan 1976 yılında Malatya'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğu Manisa'da geçen yazar Isparta'da üniversite okudu. Anadolu kültürünü gözlemleme fırsatı buldu. Yapılan yanlışları bir tablo haline getirdi. 81 ilde ve yüzlerce ilçede ailelere, öğrencilere ve eğitimcilere değişim ve dönüşüm üzerinden seminerler verdi.
Sıtkı Aslanhan tarafından tespit edilen konular dikkatleri çekmeyi başardı.Katıldığı radyo ve TV programlarında dikkatleri çekti. Hayata Gülümse isimli kitabı oldukça ilgi gördü.

 Muhabir
Etiketler :