Konya'da çuvallar dolusu uyuşturucu ele geçirildi

Konya'da gece gündüz teyakkuz halinde olan zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan Narkotik Ekipleri bu kez de kamyonun kasasına zulalanmış çuvallar dolusu uyuşturucu madde ele geçirdi. Zehir tacirlerine göz açtırmayan ekipler, çuvallar dolusu uyuşturucu maddenin sevkiyatını yapan şahsı insanları zehirleyemeden cezaevine gönderdi.

İçişleri Bakanlığının uyuşturucuyla mücadeleye büyük önem vermesi ve kökünü kurutmak için polis ekiplerinin gece – gündüz hız kesmeden operasyonlara devam etmesi zehir tacirlerini de köşeye sıkıştırıyor.

Son zamanlarda yaptığı başarılı Narkotik operasyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Konya Emniyet Müdürlüğü de hem coğrafi konumundan dolayı sevkiyat yolu olarak kullananlara hem de il merkezinde gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapanlara nefes aldırmıyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü uyuşturucuyla mücadelede yaptığı başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi ve Konya yolu üzerinden uyuşturucu sevkiyatı yapmaya çalışan bir kamyonun taşıdığı çuvallar dolusu uyuşturucu maddeye piyasaya sürülmeden el koydu.

KAMYONUN KASASINDAN 64 KG. UYUŞTURUCU ÇIKTI

Narkotik ekipleri çevre yolu üzerinde şüphe üzerine takibe aldıkları ve uygulama noktasında durdurdukları kamyonun kasasında hassas burunlu Narkotik köpeği eşliğinde arama yaptı. Yapılan aramada kasada taşınan mobilyaların arasına zulalanmış ve 101 parça halinde paketlenmiş toplamda 64 kilogram SKUNK Maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü Murat Taştekin emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SKUNK NEDİR?

SKUNK: Esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.

Konya'da çuvallar dolusu uyuşturucu ele geçirildi

Konya'da çuvallar dolusu uyuşturucu ele geçirildi

Etiketler :