Konya'da toplu ulaşıma ilave seferler eklendi

Konya'da toplu ulaşımda geçiçi düzenleme... Yarın yapılacak olan KPSS ÖABT Alan Sınavı nedeniyle Adliye tramvay hattında düzenleme yapıldı.
Konya'da toplu ulaşıma ilave seferler eklendi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada toplu ulaşımda 11 sefer ek sefer eklendiği açıklandı. Açıklamada 6 Ağustos Pazar günü yapılacak olan KPSS ÖABT Alan Sınavı’nda Adliye tramvay hattında düzenlemeler yapıldığı ifade edildi.

Adliye tramvay hattında yapılan düzenlemeler şöyle:

konya-adliye-tramvay-hattinda-yapilan-duzenlemeler-soyle.jpg

KPSS, pazar günü yapılacak sınavlarla tamamlanacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), pazar günü yapılacak Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ve ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ile tamamlanacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) yapılan yazılı açıklamaya göre; ÖABT saat 10.15'te başlayacak ve 12.45'te sona erecek. ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ise saat 14.45'te başlayacak ve 16.45'te sonra erecek. Ek süre verilmesi uygun görülen adaylar 30 dakika ek engelli sürelerini kullanabilecekler. İlk oturuma saat 10.00'dan, öğleden sonra yapılacak 2'nci oturuma saat 14.30'dan sonra adaylar alınmayacak. Adaylara alanlarına bağlı olarak 75 soru için 120 veya 150 dakika cevaplama süresi verilecek. Kimlik kartını kaybeden, kimlik kartı bulunmayan veya kimlik kartında kimlik numarası ve fotoğrafı olmayan adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlükleri sınav günü açık olacak.

Etiketler :