Konya’da fay hattına beton döktüler, ortalığı salladılar

Türkiye’yi derinden sarsan depremlerin ardından yaralar sarılırken, sosyal medya kullanıcıları da ilgi ve beğeni toplamak için akıllara durgunluk veren paylaşımlar yapmaya devam ediyor.
Konya’da fay hattına beton döktüler, ortalığı salladılar

Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından fay hattı gerçeği bir kez daha gündeme geldi. Son olarak geçtiğimiz hafta Niğde ve Ereğli’de meydana gelen depremlerde Niğde Bor’a yakın olan Ereğli’nin bazı mahallelerinde bazı evler zarar görmüştü.

Hasan Dağı civarındaki en eski köylerden birisi olan Kutören köyü de bu depremlerden zarar alan yerler arasına girmişti. Kutören köylü bir sosyal medya kullanıcısı beton mikserinden zemine dökülen betonu Konya Ereğli Kutören fay hattını kapattık” sözleriyle paylaştı. Paylaşımın ardından video Türkiye’nin gündemine oturdu.

Sosyal medyada bunu gerçek zanneden bazı kullanıcılar, böyle bir olayın olamayacağını anlatmaya çalıştılar. Videonun şaka amaçlı paylaşıldığını anlayan kullanıcılar ise durumun farkına varıp, esprili yorumlar yaptı. Söz konusu video sosyal medyada kısa sürede espri konusu haline geldi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :