Konya'da kazada ölen 4 kişi toprağa verildi

Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 4 kişi bugün kılınan namazın ardından mahallelerinde toprağa verildi.
Konya'da kazada ölen 4 kişi toprağa verildi

Konya'nın Derbent ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen Mustafa Göçer (94), oğulları aynı taşıyan Mustafa Göçer (62) ve Mehmet Göçer (59) ile kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren diğer aracın sürücüsü Yakup Genç (22) bugün kılınan namazın ardından mahallelerinde toprağa verildi. Yaralı sürücü Ahmet Göçer'in (32) tedavisinin de devam ettiği öğrenildi. Kaza anı ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

mustafa-gocer-94.jpg
Mustafa Göçer (94)

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Derbent- Beyşehir yolu Çiftliközü Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Güvenlik görevlisi Yakup Genç'in kullandığı 42 ZV 824 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ahmet Göçer yönetimindeki 42 BC 811 plakalı otomobille çarpıştı.

konyada-kazada-olen-4-kisi-topraga-verildi.jpg

Kaza anı da güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada Mustafa Göçer, oğulları Mehmet Göçer ve Mustafa Göçer olay yerinde, diğer sürücü Yakup Genç de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Torunu sürücü Ahmet Göçer de ambulansla Meram Tıp Fakültesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Göçer'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

konyada-kazada-olen-4-kisi-topraga-verildi-001.jpg

Göçer ailesinin, rahatsızlanan Mustafa Göçer'i (94), hastanede tedavi ettirdikten sonra evlerine dönmek üzere oldukları belirtildi. Baba ve iki oğlu, bugün Çiftliközü Mahallesinde, Yakup Genç de, Saraypınar Mahallesinde toprağa verildi.

mustafa-gocer-62.jpg
Mustafa Göçer (62)
mehmet-gocer-59.jpg
Mehmet Göçer (59)
yakup-genc-22.jpg
Yakup Genç (22)

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

Etiketler :