​​​​​​​Konya'da Millet İttifakında istifa depremi, bir partinin teşkilatı tamamen istifa etti

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Selçuklu İlçe Teşkilatı, teşkilat olarak tamamen istifa kararı aldıklarını duyurdu.
​​​​​​​Konya'da Millet İttifakında istifa depremi, bir partinin teşkilatı tamamen istifa etti

6+1 Masanın tarafları olan Millet İttifakında bütün partilerin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine CHP listesinden girecek olmasına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Gün içinde İYİ Partinin Edirne Merkez İlçe Başkanı Serpil Balcı Gören ve yönetim kurulu üyeleri, partiden ve görevlerinden istifa ettiklerini duyurmuşlardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Konya’da da istifa depremi yaşandı. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Selçuklu İlçe Teşkilatı, teşkilat olarak tamamen istifa kararı aldıklarını duyurdu.

.109.jpg

Deva Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Deva logomuzun oy pusulasında olmamasından dolayı DEVA partisinden SELÇUKLU İLÇE TEŞKİLATI olarak istifa ettiğimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz” dendi.

Açıklamanın tamamında ise şu ifadeler kullanıldı:

“DEVA logomuzun oy pusulasında olmaması bizleri derinden etkilemiştir. Kuruluşundan bu zamana kadar yer aldığımız DEVA Partimizin kuruluş temellerine, yapılan söylemlerin uygun olmaması, liyakat ve istişare esasları dikkate alınmaksızın uygulamaya konması ve 3 yıldan beri süregelen tanıtım için gece gündüz çalıştığımız DEVA logomuzun oy pusulasında olmamasından dolayı DEVA Partisi’nden Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak istifa ettiğimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz.”

Etiketler :