Konya'da milli eğitim müdürleri toplantısı yapıldı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in başkanlığında 11 Aralık 2023 tarihinde "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı" gerçekleştirildi.
Konya'da milli eğitim müdürleri toplantısı yapıldı

İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve 31 ilçenin millî eğitim müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen projeler, İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetler ve Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen eğitim çalışmaları görüşüldü.

İl Müdürü Murat Yiğit toplantıda yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl yürürlüğe konan mevzuat düzenlemeleri, ders çizelgeleri ve öğretim programları ile ilgili yapılması gereken çalışmalara vurgu yaptı. Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı Genelgesi ve Bizim Okulumuz kapsamında hazırlanan "Şehrimiz İmzamız" projesi ile okul bahçelerinde oluşturulan geleneksel oyun alanları, ders öncesi yapılan fiziksel aktiviteler ve Dilimiz Zenginliğimiz Projesi’nin önemine işaret etti. Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde eğitim çalışmalarının yürütüleceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :