Konya'da o ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Konya Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, sosyal medya üzerinden istifa ettiğini açıkladı.
Konya'da o ilçe başkanı istifa etti

"Ak Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır"

Zübeyir Dursun, yaptığı açıklamada;

"Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan Ak Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişim ve dönüşüm sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi, ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlikleri olarak partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.
21 yıldır Ereğli'mizin kalkınması, refahı ve marka şehir olması için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte, bu şehri bize emanet edilmiş bir hazine olarak görerek; bu hazineyi korumak ve daha da büyütmek için var gücümüzle çalıştık.
Bu inançla yaklaşık 14 yıldır hemen her kademesinde büyük bir aşkla ve gayretle görev aldığım, 6 yıla yakın süredir yürüttüğüm Ak Parti Ereğli İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliği ile aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürecim boyunca, İlçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda bir çok başarı elde ettik.
Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta 21 yıldır vizyonu ile, icraatları ile bize liderlik eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarlığımı ifade etmek istiyorum.
Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, İl Teşkilatımıza, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.
Ak Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu, görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince İlçemize taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2023-09-19-saat-20-54-09.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :