Konya'da siber dolandırıcılık çetesi çökertildi... 33 milyonluk vurgun
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında büyük bir operasyona imza attı.
Yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, 5 farklı olayda toplam 32 milyon 959 bin 201 TL’lik haksız kazanç elde ettikleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için Ankara, İzmir, Antalya, Denizli, Kırıkkale ve Düzce illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca operasyon kapsamında adı geçen şahıslardan birinin, süreçten önce cezaevinde tutuklu bulunduğu öğrenildi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında büyük bir operasyona imza attı. pic.twitter.com/bgsP20I6YE
— Yeni Haber (@yenihaberden) September 27, 2025
Kaynak:HABER MERKEZİ
