Konya’da trafik ışıklarına bir bakan dönüp bir daha bakıyor!

Konya’da Fetih Caddesi üzerinde bulunan trafik ışıklarında görülen sıra dışı çalışma vatandaşların ilgisini çekti.

Konya’da trafik ışıklarına bir bakan dönüp bir daha bakıyor!

İsrail zulmünün altındaki Gazze’nin içinde bulunduğu zulümden kurtulması için tek yürek olan Konya’da trafik ışıklarında sıra dışı mesajı veriliyor.

konyada-trafik-isiklarina-bir-bakan-donup-bir-daha-bakiyor-1.jpeg

Fetih Caddesi üzerinde bulunan trafik ışıklarına yapıştırılan mesajlar vatandaşların ilgisini çekti. Şehrin kritik noktalarındaki trafik ışıklarına “Free Gazze” ve “Stop İsrail” yazıları yerleştirilerek, zulme karşı bir duruş sergilendi.

konyada-trafik-isiklarina-bir-bakan-donup-bir-daha-bakiyor-2.jpeg

TRAFİK IŞIKLARINDA GÜÇLÜ MESAJ

Şehrin çeşitli bölgelerinde yer alan trafik ışıklarına yerleştirilen yazılar, insan hakları ve adalet hassasiyetini kamuoyuna etkili biçimde aktarıyor. Bu uygulama sadece farkındalık oluşturmakla kalmayıp, barış ve insanlık için evrensel bir çağrı niteliği taşıyor.

konyada-trafik-isiklarina-bir-bakan-donup-bir-daha-bakiyor-3.jpeg

Buna göre yeşil ışık yandığında, trafik ışıkları üzerinde “Free Gazze” (Özgür Filistin) yazısı belirirken, kırmızı ışıkta ise “Stop İsrail” (İsrail’i durdurun) yazısı göze çarpıyor.

konyada-trafik-isiklarina-bir-bakan-donup-bir-daha-bakiyor-4.jpeg