Konya'da trafik magandaları için polis harekete geçti
Konya’da yaşanan trafik magandalığı kameralara yansıdı. Büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Konya’nın Meram ilçesinde 12 Eylül 2025 günü yaşanan trafik magandalığı kameralara yansıdı.
Bir sürücünün trafikte başka bir aracı sıkıştırdığı, önünü keserek araçtan inip hem araca zarar verdiği hem de hakaretlerde bulunduğu görüntüler sosyal medyada ve bazı medya organlarında geniş yankı uyandırdı.
GEREĞİ YAPILDI
— Konya Valiliği (@TCKonyaValiligi) September 15, 2025
12.09.2025 günü Meram ilçemizde bir sürücünün, trafikte başka bir aracı sıkıştırdığı, önünü keserek araçtan inip diğer araca zarar verdiği ve hakarette bulunduğuna dair görüntüler bazı medya organlarında yer almıştır.
Konya İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan… pic.twitter.com/eXarKUqkns
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili yürüttükleri çalışmanın ardından şüpheliler O.İ., A.K.C., Y.S.K. ve F.G.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Şüpheliler hakkında “Tehdit”, “Hakaret”, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” ve “Mala Zarar Verme” suçlarından işlem yapıldı ve adliyeye sevk edildiler.
Kaynak:HABER MERKEZİ
