Konya'daki depremzede sayısı açıklandı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı Konya’nın deprem bölgesine her türlü yardım ve desteği sürdürdüğünü belirtelerek başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeğe geçenlere teşekkür etti. Altay, Konya da 36 bin ila 40 bin civarında depremzede bulunduğunu açıkladı.
Konya'daki depremzede sayısı açıklandı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gündeme dair değerlendirme toplantısı yaptı. İl Başkanlık binasında yapılan toplantıda konuşan Başkan Angı, Konya'nın deprem bölgesindeki çalışmalarını anlattı. Konya'nın tek yürek olarak bölgede büyük işler yaptığını söyleyen Angı, tüm belediyelere ve Konyalılara teşekkür etti.

"Teşekkürler Konya"

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana Konya’nın bölgeye her türlü yardım ve desteğin başladığını söyleyen AK Parti Konya İl başkanı Hasan Angı, “başkan Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum. Büyük bir göyret gösterdi. Yardım kurtarma ve bütün alanda yardımlar ulaştırıldı. Bunun yanında Belediye başkanlarımız da tüm gayretleri gösterdi. Şehrin STKları, iş adamları odalar, gönüllüler ile birlikte Konya tek yürek oldu. Bunun yanında ilimize gelen depremzedelere de gerekli yardım ve destekler de yapıldı. Konyalılara yürekten teşekkür ediyorum. AK parti olarak da gönüllülerimiz ile desteklerinizi verdik. Saha çalışmalarımız sürüyor. Uzmanlar hasar kat sayısının çok yüksek olduğunu söyledi.

img-2796.jpg

Konya olarak konteyner desteğine de devam ediyoruz.

Yapılması gereken herşey en hızlı şekilde oldu. Konya bu konuda takdirleri de topladı.

Türkiye geçmişinde diğer ülkelere yardımcı olduğu için dünya da bu günde birlik oldu ve dostluklarını gösterdiler. Tüm ülkelere teşekkür ediyoruz.
Konya’da bölgeye yardım götüren kahraman şoförlere de teşekkür ederiz.
Depremin ardından da tüm Konya gerek malzeme olsun gerek nakdi olsun depremzedelere yardımları sürüyor. Önümüzde bu yardımların devamı var ve sürdürmemiz gerekiyor. O bölgenin hızla ayağa kaldırılması gerekiyor.

"28 Şubat"

Ülkemizin büyük bunalımlar geçirdiği bir dönemdi. Artık bu dönemler geride kaldı ve demokratik olduk. Türkiye normalleşme sürecine girdi. Zaman geçse de yapılanlar asla unutulmuyor. Rahmetli Erbakan hocayı da rahmetle anıyoruz.

Depremzedeler

Başkan Angı, Konya'da 36 bin ila 40 bin civarında depremzede bulunduğunu söyledi. Angı, depremzedelerin 16 bininin yurtlarda kaldığını belirtti.

Angı, Konya’dan farklı bölgelere konteyner gönderildiği ifade etti.

Etiketler :