Konya’daki derneğin yönetim kurulu belli oldu

Hacıhasanbaşı Kur'an Kursu ve İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği 1. Genel kurulu üyelerinin katılımı ile yapıldı.
Konya’daki derneğin yönetim kurulu belli oldu

Çoğunluğun sağlandığı genel kurulda Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığına Ali Körpe, Başkan yardımcılığına Abdülkerim Yılmaz, üyeliklere Hakkı Hanefi Uslu, Halil İbrahim Bozdağ ve Rüştü Yıldırım seçildi.

yonetim-kurulu.png

BİR TESİS DAHA KAZANDIRACAĞIZ

Başkan Ali Körpe, şu sözlere yer verdi; “Türkiye’nin sayılı okullarından birisi haline gelen Türk Anadolu Vakfı Hafız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Konya dışından ve Konya içinden aşırı talep ve teveccüh nedeniyle kapasitesi tamamen dolmuştur. 2.5 yıldır arsa toplama çalışmalarımız devam etmektedir. Mevcut okulumuza ilave olarak Karatay ilçemizde bulunmayan kız yurdu, tüm ülkemizle birlikte Konya’mıza verimli, kullanışlı, hafız yetiştirme öğrenimine uygun bir tesis daha kazandıracağız. Konya hayırseverlerimizin desteği ile kısa zamanda bitireceğimize inanıyorum. Başkan Yardımcımız aynı zamanda Hacı Hasanbaşı Kur'an kursu yöneticisi Abdülkerim Yılmaz, derneğimizin kuruluş amacından bahsederek peygamberimiz (sav)'in amel defteri kapanmayan hadisi şerifin müjdesini nakletmiştir. Sadaka-i cariye yapanların, Eser bırakanların, İyi evlat yetiştirenlerin amel defterleri kapanmayacaktır.”

yonetim-kurulu-2.png

Kur'an Kursu çalışmaları hakkında üyeler bilgilendirerek motivasyon konuşmaları ile katılımcılara teşekkür edildi.

Etiketler :