Konya’daki öğrencilere büyük fırsat! Fuar başladı
Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde iki gün boyunca sürecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı başladı.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda, Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı başladı. Selçuklu Kongre Merkezi’nde 20-21 Şubat 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuarda öğrenciler için birçok stant yer alıyor.

REKTÖR YILMAZ: BÜYÜK FIRSAT SUNUYOR
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, “Üniversiteli olarak bizler Anadolu’nun geleneğinden beslenen, üreten bir ekosistem inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Düzenlenen fuarımız gençlerimizi iç dünyasıyla buluşturan önemli bir organizasyondur. Bu programa ev sahipliği yapmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlıyoruz.

Öğrencilerimiz için büyük bir fırsat sunuyor. Mesleki deneyim kazanmak tüm öğrencilerimiz için bir dönüm doktasıdır. Sektör temsilcilerine soru sormaktan çekinmemeli, kendinizi iyi bir şekilde ifade etmelisiniz. Aldığınız eğitim kadar kişisel eğitiminizin de büyük önem taşıdığını belirtmek istiyorum. Selçuk Üniversitesi olarak bizler gençlerimizin geleceğe hazırlıyoruz. Tüm katılımcılara başarılı bir fuar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN VEKİLİ UZBAŞ: GELECEĞE YÜRÜYECEKLER
Öğrencilerin güçlü bir şekilde geleceğe yürüyeceklerini aktaran Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, “Gençlerimizin güçlü bir şekilde geleceğe yürüyeceklerine yürekten inanıyorum. Yetenek Her Yerde mottosuyla düzenlenen fuar sizin için bir köprü konumundadır.

Gençlerimizi tüm imkanlarımızla desteklemeye devam ediyoruz. Ülkemizin yükselişine en güçlü şekilde omuz vereceklerdir. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” diye aktardı.

