Konya'daki okullarda depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşu

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak için Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla 06 Şubat 2024 tarihinde ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak planlanan 1 dakikalık saygı duruşu, Konya’daki okullarda da gerçekleştirildi.
Konya'daki okullarda depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşu

06 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen ve “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerde vefat eden vatandaşlarımızın anısına, Konya’da Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında, 06 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen 1(bir) dakikalık saygı duruşuna, İl Milli Eğitim Murat Yiğit ve eğitim yöneticileri Selçuklu Mehmet Ali Atiker İmam Hatip Ortaokulunda katıldılar.

konyadaki-okullarda-depremlerde-hayatini-kaybedenler-icin-saygi-durusu.jpeg

Saygı duruşu sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. 11 ilimizde yaşanan ve büyük acıların yaşanmasına sebep olan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, milletimize sabır ve metanet diledi. Milletimizin deprem sonrasında tarihi bir dayanışma örneği gösterdiğini belirterek depremzedelerimizin yaralarını sarıp kayıplarını telafi etmek için camia olarak birçok çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

konyadaki-okullarda-depremlerde-hayatini-kaybedenler-icin-saygi-durusu-001.jpeg

Gerçekleştirilen 1(bir) dakikalık saygı duruşuna İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Yakışır ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da katıldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :