Konya'dan kısa kısa...

Konya'da neler oluyor? Konya'dan kısa kısa gelişmeler...
Konya'dan kısa kısa...

Eğitimcilerden İtalya çıkarması

Keskesler Anaokulu “Ecological Sensitivity On School Education” isimli Erasmus projeleri kapsamında Okul Müdürü Şükran Kandır, Müdür Yardımcısı Hızır Güdücü, öğretmenleri İclal Kahraman, Nalan Alan, Şeyda Sezer Soydemir, Betül Koçak ve Elif Kevser Yıldız İtalya’nın Verona şehrinde bulunan Istituto Comprensivo 15 Verona okulunu ziyaret ettiler.

egitimcilerden-italya-1.jpeg

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Müdür Kandır, “Projemizde Romanya ve İtalya ortakları ile iki yıl boyunca çok güzel etkinlikler ve iyi uygulamaların değişimini yaptık. Projemizin son hareketliliğinde İtalya Verona şehrinde proje adına çok farklı çalışmalara katılırken, İtalya ülkesinin güzel şehirlerini görme şansına sahip olduk” dedi.

Gönül Gözü Derneği Yılın Öğretmenini Seçti

Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç çerçevesinde yapmış olduğu çalışmalar ve engellilere yönelik yürütmüş olduğu örnek faaliyetlerle tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği yılın öğretmenini seçti.

gonul-gozu-dernegi-yilin.jpeg

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ve kendisine eşlik eden dernek yöneticisi Hatice Hale Yücenurşen ve dernek Gönüllüsü Sibel Uysal ile birlikte , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Beyşehir Vip Akademi Eğitim Kurumu öğretmenlerinden Dilek Ülvan Yılmaz'ın öğretmenler gününü kutlayarak kendisine Engelli Dostu Eğitimci plaketini takdim etti.

Başkan Altun: Öğretmenlik sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir

Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Aziz Hakan Altun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınlandı.

altun.jpg

Başkan Altun mesajında, “Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Bu nedenle bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, yüce ve onurlu bir meslektir. Sevgileriyle içimizi, yeniliği, gelişmeyi ve bilimi anlatarak düşüncelerimizi aydınlatan öğretmenlerimizin bu güzel gününü bütün coşku ve içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Abdil Erdal’dan Öğretmenler Günü mesajı

Konya Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Başkan Erdal, tüm yurtta görevlerini özveri ve büyük fedakârlıkla yerine getiren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

baskan-abdil-erdaldan.jpg

Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal, “Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebedi âleme intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin geleceği için her türlü fedakârlığı baş tacı yapmış olan saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, aileleri ile huzurlu, mutlu ve başarılı bir yaşam sürmelerini diliyorum” şeklinde belirtti.

Başkan Tutal, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm öğretmenlerin ve eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

baskan-tutal-ogretmenler-001.jpg

Kalkınmış ve mutlu bir toplum olmanın yolunun eğitimden geçtiğini kaydeden Başkan Tutal, “Ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Gününü" kutluyor, görevi başında şehit olmuş aziz eğitim şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş, hepimiz üzerinde hakkı olan öğretmenlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Emekliye ayrılan, halen görevde olan ve bu göreve yeni başlayan tüm öğretmenlerimize aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı güzel günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :