Konya'dan kısa kısa...

Konya'dan kısa kısa günün gelişmeleri...
Konya'dan kısa kısa...

Vali Özkan’ın kabulleri devam ediyor

Konya Valisi Vahdettin Özkan, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Konya Hava Savunma Tugay Komutanı Tuğgeneral Yusuf Diker, Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

vali-ozkanin-kabulleri-devam-ediyor-2.jpg

ÇOCUK GÖRÜŞME MERKEZİ’NİN TAHSİSİ VE İŞLETİLMESİ KONUSU DEĞERLENDİRİLDİ

Vali Vahdettin Özkan’ın koordinesinde; Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Başsavcı Vekili Ali Eğri ve Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, velayet altındaki çocukların teslimi ile çocukla kişisel ilişki kurulması işlemlerinin yapılacağı Çocuk Görüşme Merkezi’nin tahsisi ve işletilmesi konusunu değerlendirdiler.

Kaymakam Tortop’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Geçtiğimiz aylarda Selçuklu Kaymakamı olarak atanan Eflatun Can Tortop’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

kaymakam-tortopa-hayirli-olsun-ziyaretleri-suruyor.jpg

Konya Vali Yardımcıları Fatih Ahmet Kurt ve Dr. Mehmet Ali Özkan, Kaymakam Eflatun Can Tortop’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarı dilediler.

Gülay Samancı Tarım İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin ve Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı ile birlikte Konya Tarım İl Müdürü Ali Ergin'i ziyaret etti.

gulay-samanci-tarim-il-mudurlugunu-ziyaret-etti.jpg

Beyşehir bölgesi ile ilgili hususların görüşüldüğü ziyaretin ardından Gülay Samancı ve beraberindekiler, Tarım İl Müdürü Ali Ergin’e ilgi ve alakaları için teşekkür ettiler.

Ziya Altunyaldız, TÜREK 2022’ye katıldı

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, İzmir’de düzenlenen TÜREK 2022 – Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi Açılış Töreni’ne katıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Sanayi ve Enerji Bakan Yardımcılarının da katıldığı törenle ilgili paylaşım yapan Altunyaldız, “Bugün 12 bin MW’a yaklaşan rüzgar enerjisi gücümüzle yenilenebilir enerjideki küresel dönüşümün öncülerinden olmayı hedefliyoruz.

ziya-altunyaldiz-turek-2022ye-katildi.jpg

Sektörün tüm paydaşlarıyla birlikte omuz omuza verip ülkemizi bu alanda daha ileriye hep birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı. •EROL ÇİMEN

Etiketler :