Konya'dan kısa kısa...

Konya'da neler oluyor? Konya'dan kısa kısa gelişmeler...
Konya'dan kısa kısa...

Bakan Kasapoğlu, Beyşehir teşkilatını ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Balıklı’yı misafir etti.

bakan-kasapoglu-beysehir-teskilatini-agirladi.jpg

İlçede gerçekleşen ve gerçeklemesi planlanan yatırım programlarının istişare edildiği toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Orhan Erdem sergi açılışına katıldı

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir’de düzenlenen sergi açılışına katıldı. Akşehir'i Sevenler Derneği adına emekli öğretmen Fikri Er'in düzenlediği "Sen De De Ben De De Anısı Var Akşehir'in Hafızası Fotoğraf ve Halı Sergisi" nin açılış programına Orhan Erdem’in yanı sıra, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve ilçe protokolünden çok sayıda isim katıldı.

orhan-erdem-sergi-acilisina-katildi.jpg

Akşehirli emekli öğretmen Fikri Er'in koleksiyonundan Akşehir fotoğrafları ve ödüllü halıların yer aldığı sergi, 5 Kasım Cumartesi'ye kadar gezilebilecek. Er, yaptığı açıklamada, koleksiyonundaki fotoğraf ve halıların gelecek nesillere ışık tutması için sergiyi açtığını belirterek, "Fotoğrafların sadece bende kalmasını istemedim. Benim gördüğümü bir başkası da görsün istedim." dedi. •SELÇUK ÖZKAN

Küçükbaş hayvancılığı ileriye taşıyacağız

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fettah Öztürk ile TBMM’de bir araya geldi.

kucukbas-hayvanciligi-ileriye-tasiyacagiz.jpg

Hayvancılığın geleceğine dair konuların ele alındığı ziyaretle ilgili olarak Halil Etyemez şu ifadeleri kullandı: “Tarımın Başkenti Konya’mızda küçükbaş hayvancılığın daha ileriye taşınması için yapılabilecek çalışmaları konuştuk. Başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyorum."

Baro’da ruhsat töreni

Konya Barosu, avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan gençlere tören düzenledi.

baroda-ruhsat-toreni-1.jpg

İrem İkvan Takeş, Kadir Kayhan, Kevser Çankaya, Hüseyin Ünlü, Figen Çiçek, Beyzanur İrem Şahin Acu, Yasemin Ay, Fatma Bozkır, Hatice Şule Önsöz, Ceren İzgüt, Tuba Günbey, Seçil Ortagedik, Havvanur Çelik, Yağmur Yıldırım, Mustafa Kayır, Merve Al, Furkan Arslan, Muhammet Ekrem Aydın, Halil İbrahim Gökler, Mustafa Furkan Çağdaş, Sariye Seda Öz, Merve Öztürk, Hakan Ağar, Tolga Aytemir, Zülfi Polat, Kübra Nur Konya, Ayşe Özge Akıllıoğlu, İlker Duman, Beyza Gürbilek, Hakan Keskin, Cennet Beyza Su Aydın, Gündüz Batuhan Karaçam, Münevver Yalçın, Zehra Yörükoğlu, Ömer Faruk Tekkurt, Narin Öztürkmen, Şerife Feyza Aytaç, Nazif Deniz, Berna Özbayrakcı, Furkan Yarıcı, Fatih Nail Karakaya, Melih Mazlum, Bilge Kağan Odabaş, Gökhan Şahin, Ali İhsan Kara, Beyza Kapandı, Ladin Koç, Ahmet Kara, Ebubekir Elliiki, Mücahid Yılmaz, Burak Özpınar, Hamza Koç, Sema Oral, Ahsen Demir ve Mümine Yıldırım düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatlarını aldılar. Genç avukatların ailesinin ve meslektaşlarının katılımlarıyla gerçekleşen törende ruhsatları Baro Başkanı Av. Oktay Unkur tarafından verilirken, avukatların cübbeleri yanında staj yaptıkları meslektaşları ve aile yakınları tarafından gururla giydirildi. •AYŞE AKINCI

Etiketler :