Konya'dan kısa kısa haberler

Konya'da neler oluyor? Konya'dan kısa kısa haberler...
Konya'dan kısa kısa haberler

Bağcılar ve Başiskele Başkanlarından Meram ve Karatay’a ziyaret

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.

bagcilar-ve-basiskele-baskanlarindan.jpg

Meram Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette belediye çalışmaları konuşuldu. Başkan Özdemir ve Özlü, Konya’nın belediyecilikte Türkiye örnek olduğunu söyleyerek Konya’da çalışmaları yakından takip ettiklerini belirttiler. Başkan Kavuş da Meram’daki çalışmalar ve yapılan kentsel dönüşümler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Karatay Belediyesini ziyaret eden Başkan Özdemir ve Özlü, Karatay Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Başkan Hasan Kılca, iki başkana ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. •MACİT ULUÇAMLIBEL

Milletvekili Özboyacı Togg’u inceledi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın TBMM'ye Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG ile giriş yaptı.

milletvekili-ozboyaci-toggu-2.jpg

Togg’u gören birçok milletvekili aracı inceleyerek hatıra fotoğrafları çektirdi. AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı da, Togg’u inceleyerek hatıra fotoğrafı çekti. TBMM Şeref Kapısı önüne çekindiği fotoğrafı paylaşan Özboyacı, “Milletin arabası milletin Meclisinde” dedi.

Aslım Sanayi Bölgesinde inşa edilecek camii için protokol imzalandı

Aslım Şehitlik Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Aslım Sanayi Bölgesinde inşa edilecek camii ve müştemilatı için Karatay İlçe Müftülüğünde protokol imzalandı.

aslim-sanayi-bolgesinde-insa-edilecek-camii-icin-protokol-imzalandi.jpg

İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Dernek Başkanı Ömer Harputlu ve hayırsever Muzaffer Yıldırımoğlu’nun imzaladığı protokol çerçevesinde yapımına başlanacak cami ve müştemilatı Diyanet İşleri Başkanlığı tahsis amacına uygun olarak inşa edilecek. Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu imzalanan protokolün ardından Dernek Başkanı Ömer Harputlu’ya, hayırseverler Muzaffer Yıldırımoğlu ile Bülent Baran’a ve tüm hayır sahiplerine katkılarından dolayı teşekkür etti. •SELÇUK ÖZKAN

Etiketler :