Konyalı yazardan şok İsrail açıklaması: "Tarih tersine döndü"

Konya Kitap Günleri’nin konuklarından biri olan Can Kemal Özer, İsrail ve Filistin hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Konyalı yazardan şok İsrail açıklaması: "Tarih tersine döndü"

Selçuklu Kongre Merkezi’nde başlayan Konya Kitap Günleri vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Dördüncü günün konuklarından olan Can Kemal Özer, Konyalılarla buluştu. Özer, gazetemize özel yaptığı röportajda şu ifadelere yer verdi; Mekan çok güzel. Organizasyon çok güzel. İlgi de oldukça iyi. Konya’ya yaraşır bir iş yapılıyor. Söyleyişimde “Modern Zamanlarda Müslümanca Beslenme” başlığı adı altında bir anlatımım oldu.

whatsapp-gorsel-2023-10-09-saat-18-58-14-966c803d.jpg

‘İSRAİL DİYE BİR ÖRGÜT KALMAYACAK’


Özer, şu şekilde konuştu; “Gazze’de şanlı bir direniş var. 100 yıldır şerefleri, toprakları çiğnenmiş bir millet var ortada. Ve bu millet direniş gösteriyor. Geçmişte de çeşitli direnişler gösterdi ama bugün daha şanlı bir direniş ortaya koyuyor. Gazze’nin 3-4 katı büyüklüğünde bir toprak ele geçirdiler. Bu 100 yıl sonra ilk kez gerçekleşiyor. Bu tarihin ters döndüğünün göstergesidir. İlk kez bu kadar çok esir aldılar. İsrail tarihi hezimetini yaşıyor. Çok yakında İsrail diye bir terör devletinin olmaması gibi bir gerçekle karşılaşacağız. Kimse ümitsiz olmasın. İyi azlar, kötü çoklara galip gelir.”

whatsapp-gorsel-2023-10-09-saat-18-58-05-65d369e6.jpg

CAN KEMAL ÖZER KİMDİR?


1968 yılında Konya'nın Bozkır ilçesi Armutlu köyünde doğdu. Gazeteciliğe 1988'de Türkiye'de Yarın gazetesinde başladı. Çeşitli medya kuruluşlarınca muhabir, editör, yayın danışmanı, haber müdürü, genel yayın yönetmeni gibi görevlerde bulundu. Muhtelif sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Bilişim ve kamuoyu araştırma şirketlerinde çalıştı. Radyo programları hazırladı. 2015-2018 yıllarında Yeni Söz Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yürüttü. Aralık 2018 itibariyle Yeni Şafak (Albayrak) medya grubuna ait yayın organlarında Gerçek Hayat Dergisi'inin Genel Yayın Yönetmenliğini yürütüyor. Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı. Yazılarına Gerçek Hayat, İlim İrfan Dergisi ve akkalemler.com'da devam ediyor. Rauf Baysal ile birlikte Moral FM'de "İyi gıda, İyi gelecek!" programını hazırlayıp sunuyor. Evli ve İstanbul'da yaşıyor. Feta Medeniyet ve Emanet Fetası Ödülü sahibi.

whatsapp-gorsel-2023-10-09-saat-18-57-58-edb4f329.jpg

 Muhabir
Etiketler :