• Haberler
  • Konya
  • Konyalılar bayramın son gününde Meram'a akın etti: Deniz bisikletiyle nehir keyfi!

Konyalılar bayramın son gününde Meram'a akın etti: Deniz bisikletiyle nehir keyfi!

Kurban Bayramı tatilinin son gününde Konya'da sıcak ve güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, park, mesire ve piknik alanlarına akın etti. Yeşil ile serinliğin buluştuğu tarihi Meram Bağları, en yoğun günlerinden birini yaşadı.

Haberin Özeti

  • Kurban Bayramı tatilinin son gününde Konyalılar, sıcak havayı fırsat bilerek tarihi Meram Bağları başta olmak üzere piknik alanlarına akın etti.
  • Meram Köprüsü ve dere kenarında yoğunluk oluşurken, vatandaşlar deniz bisikletleriyle gezintiye çıkarak keyifli anlar yaşadı.
  • Aileleriyle vakit geçiren Konyalılar sıcak havada serinlemeye çalışırken, çocuklar da park ve yeşil alanlarda eğlendi.

Konya'da bayram tatilinin son gününde güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, başta Meram Bağları olmak üzere parklara ve piknik alanlarına akın etti.

Konya'da sıcak hava ve Kurban Bayramı tatilinin son gününü değerlendiren vatandaşlar, Meram Bağları ve piknik alanlarını doldurdu. 

Meram Köprüsü, dere kenarında yoğunluk oluşurken, vatandaşlar deniz bisikletleriyle gezintiye çıkarak keyifli anlar yaşadı. Aileleriyle birlikte vakit geçiren vatandaşlar sıcak havada serinlemeye çalışırken, çocuklar da park ve yeşil alanlarda eğlendi.

Bakmadan Geçme