Konyaspor, artık kazanmak istiyor!

Atiker Konyaspor’da yarın oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları bugün yapılacak taktik antrenmanla son bulacak. Galibiyet hasretine son vermek isteyen ekibimiz 3 puana kilitlendi
Konyaspor, artık kazanmak istiyor!

TAKIMDA EKSİK ÇOK
Süper Lig’de son 8 haftada galip gelemeyen Anadolu Kartalı’nda Sivasspor ile oynanacak maç öncesi birçok eksik yer alıyor. Kart cezaları bulunan Nejc Skubic ve Marko Jevtovic ile tedavileri süren Ömer Ali Şahiner ve Abdou Razack Traore’nin zorlu karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. Başakşehir karşısında cezası sebebiyle forma giyemeyen Volkan Fındıklı ise ön liberoda Jens Jonsson ile birlikte forma giyecek. Atiker Konyaspor’da Sivasspor maçı öncesi adeta seferberlik ilan edildi. Bu maçı mutlaka kazanmak isteyen temsilcimiz, yeniden üst sıralara tırmanın hesabını yapıyor.

SAVUNMAYA ÖNLEM ALINACAK
Atiker Konyaspor, Bursaspor maçının ardından oynadığı 7 maçta kalesinde 11 gol gördü. Aykut Kocaman’ın ekibi, söz konusu dönemde Yeni Malatyaspor, Kayserispor, Göztepe ve Fenerbahçe maçlarında birer gol yedi. Temsilcimiz, Başakşehir ve Ç. Rizespor maçlarında 2, Beşiktaş maçında 3 gol birden yedi. Konyaspor, Süper Lig’de geride kalan 27 haftada se toplamda 32 gol yedi. Stoperde forma giyen oyuncuların bireysel hatalarıyla beraber kaleci Serkan Kırıntılı da formsuz bir dönemden geçiyor. Özellikle deneyimli oyuncu, Ali Turan performansıyla en çok eleştirilen isimlerin başında geliyor. Atiker Konyaspor, ligde kalan 7 haftada bu istatistiği tersine çevirmeye çalışacak.

BİLET SATIŞI SÜRÜYOR
Konyaspor, taraftar desteğiyle Sivasspor’u devirmek ve yaklaşık 2,5 ay süren galibiyet hasretine son vermek amacında. Yarın saat 16.00’da başlayacak maçta 20 bin dolaylarında taraftarın stadyumda yer alması bekleniyor. 7,5 ila 75 TL arasında değişen maç biletlerinin satışı da devam ediyor. Öte yandan Çaykur Rizespor maçını Kuzey Alt Tribün C ve D blokta izleyen taraftarlar, PFDK tarafından verilen ceza sebebiyle Sivasspor maçına giremeyecek. Bu bölümde kombinesi olan taraftarlar, kombinelerini bir maçlığına kulübe ya da bir başkasına devredebilecek.

TARAFTAR MORAL VERECEK
Anadolu Kartalı’nın taraftar gruplarından Nalçacılılar, bugünkü idmanda takıma tezahüratlarla moral verecek. Ligde oynanan son 8 maçı kazanamayan ve sıkıntılı günler geçiren ekibimizin Sivasspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılabilmesi için taraftar elinden geleni yapacak. Konya Büyükşehir Stadı’nda saat 18.45’te buluşacak taraftarlar, takıma destek olacak. Bu arada saat 18.15’te Enerya önünden stada sınırsız otobüs kaldırılacak.

ZORBAY KÜÇÜK DÜDÜK ÇALACAK
Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Atiker Konyaspor - Sivasspor maçını hakem Zorbay Küçük yönetecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Hakan Yemişken yapacak. Zorlu randevuda dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge görev yapacak. Haftanın derbi müsabakasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki karşılaşmada ise Ali Palabıyık düdük çalacak.