Konyaspor'da Nagalo için ikinci tur!

Geçtiğimiz sezon kış transfer döneminde PSV'den kiralık olarak takıma katılan ve gelecek sezonda da kadroda düşünülen Adamo Nagalo için yeşil beyazlılar ikinci kez transfer zirvesine başladı.

Konyaspor'un Nagalo ısrarı devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kış transfer döneminde PSV'den  kiralık olarak takıma katılan ve gelecek sezonda da kadroda düşünülen Adamo Nagalo için yeşil beyazlılar ikinci kez transfer zirvesine başladı. Ertan Süzgün, Konyaspor'un PSV'ye yaptığı teklifi revize ettiğini ifade etti. Elde ettiğimiz bilgilere yeşil beyazlılar ile Eindhoven arasındaki son pazarlıkta yaklaşık 4 milyon euro konuşulmuş ve yönetim kanadı bu rakamı düşürmek için temaslarını arttırmıştı. Ayrıca ödeme planlarıyla ilgili de şartlar gündeme gelmişti. Kısa süre içerisinde transferin netleşmesi bekleniyor.

Konyaspor'da Nagalo için ikinci tur!

OYUNCU KARNESİ

 23 yaşındaki oyuncu, yeşil beyazlı forma ile 13 maçta toplam 1032 dakika sahada kaldı. Yönetim oyuncunun takımda kalmak istediğini kendilerinin de Nagolo'yu gelecek sezon kadroda bulunmasını istediğini ifade etmişti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme