Konyaspor gruplar halinde çalışıyor

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle Süper Lig'de verilen arada antrenmanlarını evlerinde bireysel sürdüren İttifak Holding Konyasporlu futbolcular, Kayacık Tesisleri'ne gelerek gruplar halinde çalışmaya başladı.
Konyaspor gruplar halinde çalışıyor

Türkiye'de ilk kez 10 Mart tarihinde görülen koronavirüs vakası sonrası birçok tedbirler alınmış, bunların başındada spor müsabakalarının ertelenmesi gelmişti. Süper Lig'de mücadele veren İttifak Holding Konyaspor'da da oyuncular, bu süreçten sonra çalışmalarını evlerinden bireysel sürdürüyordu. Süper Lig’in muhtemel başlama tarihinin 12 Haziran olarak açıklanmasıyla liglere verilen arada çalışmalarını evden ve tesislerden bireysel sürdüren yeşil beyazlı oyuncular, belirlenen bazı kurallar dâhilinde idmanlara başladı. Geçtiğimiz gün Konya’ya gelen teknik direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler hafta sonuna kadar olan ilk çalışma planını hazırladı.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

İttifak Holding Konyaspor, yol haritası belirlemek için TFF'nin toplantısını bekliyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun 4 Mayıs Pazartesi günü yapacağı toplantının ardından yeşil beyazlılar süreci belirleyecek. Şuanda Konya’da bulunan 16 futbolcu ile Kayacık Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, TFF’nin vereceği karar sonrası tam takım halinde çalışmalara başlayacak. Anadolu Kartalı, Süper Lig’in başlama tarihinin kesin olarak 12 Haziran belirlenmesi halinde ise kalan 6 hafta için kamp programı yapıp lige güçlü başlamak isteyecek. İttifak Holding Konyaspor'un lig yeniden başlamadan hazırlık maçı oynaması bekleniyor.