Mehmet Tezer

Mehmet Tezer

KONYASPOR LİGE AĞIRLIĞINI KOYACAKTIR

KONYASPOR LİGE AĞIRLIĞINI KOYACAKTIR

Temsilcimiz Atiker Konyaspor, sezonun başlangıcında geçtiğimiz hafta deplasmanda Rizespor’a konuk olmuş, ve rakibinden bir puan almayı başarmıştı. Yeşil beyazlılar sezonun ikinci haftasında geçen yılın lig şampiyonu Beşiktaş’ı kendi saha ve seyircisi önünde konuk etti. Taraftar desteğini arkasına alan temsilcimiz oyuna kontrollü başladı. Sağlı sollu ataklarında Skubic’in ortasında Bajic Atiker Konyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan siyah beyazlılar beraberlik golünü Olcay Şahan ile buldu. Bu golden sonra Konyaspor, galibiyet golünü bulmaya çalışsa da ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya Beşiktaş hızlı başladı. Oyun kontrolünü eline alan Beşiktaş, Konyaspor savunmasına zor anlar yaşattı. Sezonun ikinci maçı olması sebebiyle Konyaspor’un eksikleri gözden kaçmadı.

Yeşil beyazlılarımız yeni transferlerle ilerleyen haftalarda lige geçtiğimiz sezon olduğu gibi ağırlığını koyacaktır.

Beşiktaş’ın ikinci golden sonra Konyaspor’a boş alan bırakmayışı beraberlik şansını zora soksa da Konyaspor oyunda pes etmediğini gösterdi.

Birinci golün kahramanı Bajic beraberlik golünü atarak taraftarı mest etti.

İki ekibin de ataklarıyla maç devam ederken kaleci Tolga sportmenliği aykırı hareketlerde bulunarak oyunu çirkinleştirdi. Tolga’nın saha içindeki davranışları taraftarların büyük tepkisini çekti. Yeni sezonda temsilcimizin ilerleyen haftalarda üç kulvarda mücadele edecek olması kadroyu geniş tutmasını gerektiriyor. Takımdaki eksiklikler bu maçta da göze batarken yeni oyuncuların transfer edilmesini temenni ediyoruz.

Konyaspor taraftarının verdiği büyük desteğini arttırarak devam ettirmesi en büyük görevidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehmet Tezer Arşivi
SON YAZILAR