Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor milli arayı iyi değerlendiriyor

Konyaspor milli arayı iyi değerlendiriyor

Bildiğiniz üzere 2 haftalık bir milli ara var. Liglere ara verildi. Süper Lig’de maçlar önümüzdeki hafta 2 Nisan’da başlayacak. Seçim sonu tekrar futbolla yatıp, futbolla kalkacağız.

Bu süreyi Konyaspor’un iyi değerlendirdiğini düşünüyorum. Ömer Korkmaz dahil, ciddi bir çalışma içerisindeler. Diğer pilot takımları ve 1922 Konyaspor’u hafta sonu Bayburt maçında izlemeleri, beraberlik görüntüleri vermeleri çok güzel.

Konyaspor artık attığı adımlarla dikkat ediyor. Çok daha planlı gidiyor. Hesaplamaları yapıyor. Lig’de kalmakla alakalı bütün detayları hesap ediyor. Hocamız Omerovic’in de takımla birlikte bu arayı çok iyi değerlendirdiğini düşünüyorum. Hem takım antrenmanı hem bireysel antrenmanlar hem de sakatlıkta olan oyuncuların futbola dönmesi Konyaspor’u, Trabzonspor maçına hazır hale getirdi.

3 Nisan saat 20:30’da stadın tam dolacağını düşünüyorum. Ciddi bir taraftar baskısıyla oynayacağımız bir maç. Tartışma ekseninden uzak bir şekilde yeni döneme başlayacağımızın işaretlerini verebiliriz.

Tabi ki burada milli takımlara da değinmek lazım. Milli Takım yeni bir jenerasyon. Avrupa Futbol Şampiyonası için çok geniş bir futbolcu havuzu var. Her ne kadar Konyaspor’dan bir futbolcu vermiş olmasak da milli takımın iyi bir performans göstereceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Yaklaşık 1 haftadır Beşiktaşlı futbolcu Semih Kılıçsoy’un niye A Milli Takım’da oynamadığı tartışması yoğun sürdü. Bunun bu kadar sürmesini doğrusu yadırgadık. Kulübünün böyle bir beklentide olması, eleştiri yapması anlaşılabilir ama Türk Milli Takımı’nın sadece bir futbolcu üzerinden değerlendiriyor olması da açıkçası şaşırttı. Gündemimizin biraz daha Almanya’da neler yapabileceğimizin üzerinde olması gerektiğini düşünüyorum.

Konyaspor önümüzdeki dönemde Milli Takım’a oyuncu vermesiyle alakalı başkan Ömer Korkmaz ve ekibinin çaba içinde olduğunu tahmin ediyorum. Umarım Konyaspor da bundan sonra Milli Takım’a bir ya da daha fazla oyuncu vererek katkı sağlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR