Konyaspor'a gol atamadı!

Süper Lig'de son haftaların formda takımı olan Fenerbahçe ilk 7 haftada rakip ağları 20 kez havalandırarak bu alanda zirvede yer alırken, sadece temsilcimiz Konyaspor'a karşı gol sevinci yaşayamadı.

Konyaspor'a gol atamadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’de son haftaların formda takımı olan Fenerbahçe ilk 7 haftada rakip ağları 20 kez havalandırarak bu alanda zirvede yer alırken, sadece temsilcimiz Konyaspor’a karşı gol sevinci yaşayamadı.

Süper Lig’de ilk 7 hafta tamamlanırken, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Jorge Jesus liderliğinde ki Fenerbahçe oynadığı 6 maçta rakip ağları tam 20 kez havalandırdı. Bu alanda en çok gol atan takım konumunda bulunan sarı-lacivertli takım, tek mağlubiyetini 3.hafta maçında Eskişehir'de Konyaspor’dan aldığı gibi yine gol atamadığı tek takım da yeşil-beyazlı takım oldu.

Fenerbahçe, bu sezon Ümraniyespor (3), Kasımpaşa (6), Adana Demirspor (4), Kayserispor (2) ve Alanyaspor (5) maçlarında gol sevinci yaşadı.

Öte yandan sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde ise şu ana kadar oynadığı 6 maçın tamamında rakip ağlara gol göndermeyi başardı (13).

Yılmaz Çelik-YENİ HABER

Bakmadan Geçme