Konyaspor'da Guilherme gerçekleri!

Konyaspor'da ismi transfer söyleminde anılan Guilherme Sitya ile ilgili yeni bilgiler edinildi. Trabzon cephesi ilgiyi doğrulamadı, Konyaspor'da ise düşünülen tek şey 3 puan.
Konyaspor'da Guilherme gerçekleri!

Guilherme ile ilgili transfer gerçekleri ortaya çıktı. Konyaspor kaptanı Guilherme'nin gelecek sezon için Trabzonspor'un planlamasında olduğu belirtildi. Ancak edinilen bilgilere göre transfer bilgileri doğrulanmadı.

images-7.jpeg

BİLGİ DOĞRULANMADI

Trabzonspor cephesi Guilherme'nin yaşı ve yabancı statüsünde olduğu için transferine soğuk bakıyor. Bordo mavililerde 15'ten fazla yabancı oyuncu var. Gelecek sezon yabancı futbolcu sayısı azalacağı için Trabzon ekibi temkinli. Trabzonspor sol bek arayışı içerisinde fakat Alioski transferinden olduğu gibi Guilherme'nin yaşı da Karadeniz ekibi için sorun.

1112501.jpg

YENİ HABER'E KONUŞTU

Konyaspor'da ise Guilherme veya başka bir transfer gündemi yok. Puan durumunda hayati öneme sahip Hatayspor mücadelesi öncesinde düşünülen tek şey 3 puan. Kulüp kaptanla ilgili resmi teklif gelmediğini de belirtti. Guilherme, Yeni Haber'e verdiği röportajda sözleşmesi bittikten sonra Türkiye'de kalmak istediğini ve yönetimle görüşeceklerini belirtmişti.

images-6.jpeg

 Muhabir
Etiketler :