Konyaspor’da hedef galibiyet

Konyaspor ligin 19. Haftasında evinde Beşiktaş’ı konuk ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi MEDAŞ Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek.
Konyaspor’da hedef galibiyet

PALUT GALİBİYET İSTİYOR

Son haftalarda alınan beraberliklerle 3 puan özlemi yaşayan Yeşil Beyazlılar, Beşiktaş maçının değerini biliyor. Kaleci Sehic’in yetişememe durumu olduğunu belirten Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Beşiktaş maçının galibiyet başlangıçları için bir fırsat olarak gördüklerini söyledi.

konyaspor-gol-sevinci.jpg

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAK

Son 5 maçta 3 beraberlik, bir yenilgi ve bir galibiyet alan Anadolu Kartalı, bu maçlarda toplam 6 puan elde etti. Uzun süredir galibiyet hasreti çeken yeşil beyazlılar kötü gidişata bu maçta son vermek istiyor.

sehic-belirsiz-ogulcan-yok.jpg

SEHİC BELİRSİZ, OĞULCAN YOK

Hafta sonu oynanacak maç öncesi Alanyaspor maçında ısınma sırasında sakatlanan ancak maça 11 başlayan başarılı eldiven Ibrahım Sehic, Sivasspor ve Karagümrük maçlarında forma giyememişti. Sehic’in durumu maç saatinde netleşecek ancak oynamama ihtimali yüksek. Diğer yandan sarı kart cezalısı Oğulcan Ülgün siyah beyazlılara karşı oynayamayacak. Uche Ikpeazu, Ahmet Oğuz ve Bruno Paz kart sınırında.

saiss-maca-yetistirildi.jpeg

SAİSS MAÇA YETİŞTİRİLDİ

Beşiktaş zorlu Arabam.com Konyaspor maçı öncesi Saiss’i yetiştirmek için yoğun çaba verdi. Siyah beyazlılar dünya kupasında boy gösteren Faslı stoper kısa bir tatilin ardından döndüğü Türkiye'de tedavi sürecini tamamladı. Başarılı stoper, Kasımpaşa maçında sonradan oyuna girmesinin ardından Konyaspor maçında oynaması bekleniyor.

• UFUK KENDİRCİ / YENİ HABER GAZETESİ