Konyaspor'da Kravets sorunu çözülemiyor!

Konyaspor’da forma giyemeyen Ukraynalı forvet Artem Kravets’in takımdan gönderilememesi büyük bir sorun haline geldi. Yabancı kontenjanını da işgal eden Kravets, kendisine takım bulamadı. Anadolu Kartalı da oyuncunun sözleşmesini henüz feshedemedi
Konyaspor'da Kravets sorunu çözülemiyor!

Sezon başında Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut’un kadro yapılanmasında yer almayan Artem Kravets, kendisine takım bulamadığı için Konya’da kalmıştı. Eşiyle – Konyaspor taraftarı arasında yaşanan tartışmayla da gündeme gelen Kravets, bu sezon yeşil-beyazlı formayla sadece 1 maça çıkabildi. Vanspor ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında maçın son bölümlerinde şans bulan Kravets, diğer maçlarda ise kadroda yer alamadı.

AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYOR
Kariyerinin en kötü günlerini yaşayan Ukraynalı golcü Artem Kravets, Konyaspor’da şans bulamamasına rağmen takımdan ayrılmak istemiyor. Kontratı gereği ödeme almaya devam eden Kravets, Anadolu Kartalı’nın sırtındaki en önemli kambur olarak görülüyor. Yabancı kontenjanını da boş yere işgal eden Ukraynalı, halinden memnun bir tavırla ayrılmayı aklının ucundan dahi geçirmiyor. Konyaspor yönetimi ise henüz oyuncunun sözleşmesini feshetmiş değil.
VELİ ÖZKAN - YENİ HABER