Konyaspor’dan geçen sezonla aynı performans

İttifak Holding Konyaspor, bu sezonki ilk 4 maçlık performansıyla geçen sezonu tekrar etti. Yeşil beyazlılar, 2019-2020 sezonunun ilk 4 haftasında da 1 galibiyet 3 beraberlik almıştı.
Konyaspor’dan geçen sezonla aynı performans

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ilk haftasını BAY geçen ve ikinci hafta deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor, bir sonraki hafta sahasında Beşiktaş'ı 4-1 yenmeyi başarmıştı. Ardından gittiği Denizlispor deplasmanından da 0-0'lık beraberlikle dönen yeşil beyazlılar, son olarak sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Malatya temsilcisinin öne geçtiği maçta Artem Kravets'in golüyle skoru eşitleyen Anadolu Kartalı, bu maçtan da beraberlikle ayrılarak bu sezon çıktığı 4 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik elde etmiş oldu.

KOCAMAN'LA DA AYNI PERFORMANS

Geçtiğimiz sezona Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde başlayan yeşil beyazlılar o zaman da ilk 4 maçında bu sezonla aynı performansı göstermişti. Senenin açılış maçında ilk hafta sahasında ağırladığı MKE Ankaragücü maçından 0-0'lık beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar, bir sonraki hafta Galatasaray deplasmanından da 1-1'lik beraberlikle dönmüştü. 3. hafta iç sahada Antalyaspor'la 2-2 berabere kalan Konyaspor, 4. hafta ise gittiği Denizli deplasmanından 1-0 galibiyet alarak 3 puan çıkarmayı başarmıştı. Geçtiğimiz sezon 5. maçında Göztepe deplasmanına giden ve rakibine 1-0 yenilen yeşil beyazlılar, bu sezonki 5. maçında deplasmanda Gaziantep FK'nın konuğu olacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ