Konyaspor’un yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Konyaspor'un kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı. 22 Haziran akşamı Büyükşehir Belediye Stadyumu önünde toplanan yeşil beyazlı taraftarlar, havai fişek ve meşalelerle Konyaspor'un doğum gününü kutlamış oldu.
Konyaspor’un yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Türk futbolunun asırlık çınarı Konyaspor'un kuruluş tarihi olan 22 Haziran 1922'nin 99. yılı yeşil beyazlı taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı. Anadolu Kartalı'nın önde gelen taraftar gruplarından Nalçacılılar’ın organizasyonuyla Büyükşehir Belediye Stadyumu çevresinde bir araya gelen yeşil beyazlı futbolseverler, tezahüratlarla coşkulu bir kutlama yaptı. Doğum günü kutlamasında havai fişek gösterileri ve meşalelerle gece aydınlandı. Çevredeki vatandaşlar, gösterileri büyük bir coşkuyla izlerken tezahüratlara eşlik etti.

EMEKTARLAR KONYASPOR'U UNUTMADI

Öte yandan Konyaspor'da geçmiş dönemlerde forma giyen emektar futbolcular, yeşil beyazlıların kuruluş yıl dönümünü unutmadı. Sosyal medya hesaplarından Konyaspor'u kutlayan oyuncular iyi dileklerini iletirken, yeşil beyazlılar da resmi hesabı üzerinden bu kutlamaları paylaştı. Samuel Eto'o, Alexander Hleb, Ali Turan, Hasan Kabze, Selim Ay, Barry Douglas, Tomas Borek, Ömer Ali Şahiner, Alban Meha, Ali Çamdalı, Jagos Vukovic, Ferhat Öztorun ve Ogün Temizkanoğlu sırasıyla yeşil beyazlılar için kutlama mesajları yayınladı.

YENİ HABER