Konya'ya çok önemli uyarı! Başkan Altay'dan dikkat çeken paylaşım

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü tarafından Konya'ya kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı. Sosyal medya hesabından bu uyarıyı paylaşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 'Allah afetinden esirgesin' dedi.
Konya'ya çok önemli uyarı! Başkan Altay'dan dikkat çeken paylaşım

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; Rüzgarın bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) 30 Kasım Salı günü batı ve güneybatı yönlerinden 60-90 km/sa, yüksek kesimlerde yer yer 100 km/sa ve üzeri hızda esmesi beklenmektedir.

Bölgemizi etkilemesi beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Uyarıda oluşması muhtemel riskler kapsamında çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalar olabileceği öngörüldü.

Bu uyarıyı sosyal medya hesabından paylaşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün Konya’mız ve çevre iller için KUVVETLİ FIRTINA uyarısına dikkatinizi çekmek istiyorum. Allah afetten esirgesin" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :