Korumaz: 14 Mayıs başarıyla sonuçlanacak

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz, “Karatay'ımızda kadın kollarımızla beraber saha çalışması yaptık. Esnafımız bizi çok güzel karşıladı. İnşallah 14 Mayıs bizim için güzel bir başarıyla sonuçlanacak” dedi.
Korumaz: 14 Mayıs başarıyla sonuçlanacak

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz, seçim çalışmaları kapsamında Karatay'da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Kadın kollarıyla beraber sahada ziyaretler yaptıklarını dile getiren Korumaz, "Esnaf ziyaretlerimiz ve mahalle taramalarımız devam ediyor. Her şey çok güzel gidiyor. Karatay'ımızda kadın kollarımızla beraber saha çalışması yaptık. Esnafımız bizi çok güzel karşıladı. Mahalle taramalarımızda da ev sakinlerimiz bizlere çok güzel davrandı ve desteklerini iletti. Esnaflarımızın isteklerini almaya ve onları ziyaret etmeye devam ediyoruz. İnşallah 14 Mayıs bizim için güzel bir başarıyla sonuçlanacak” dedi.

saadet-armagan-gulec-korumaz.jpg

'SIFIR ATIK VAKFI SES GETİRECEK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 5 yıl önce başlatılan Sıfır Atık projesiyle ilgili konuşan Korumaz, "Daha temiz bir dünya için Emine Erdoğan Hanımefendi büyük bir girişime öncülük etti. Bu doğrultuda milyonlarca atık geri kazanıldı. 650 milyon ton hammadde tasarrufu sağlandı. 4 milyon ton gaz salınımı önlendi. Proje günden güne gelişmeye devam ediyor. Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi, daha geniş kitlelere yayılmak için Sıfır Atık Vakfı kuracağını söyledi. Partimiz sadece memleket meseleleriyle değil, çevreye olan duyarlılığıyla da ön plana çıkıyor” diye konuştu.

saadet-armagan-gulec-korumaz-001.jpg

'TOPYEKÜN MÜCADELE ETMELİYİZ'

Sıfır atık konusunda toplumun topyekün mücadele etmesi gerektiğini söyleyen Saadet Armağan Güleç Korumaz, "İklim değişikliği kaynaklı kuraklık sebebiyle dünyanın farklı yerlerinde hala binlerce çocuk hayatını kaybediyor. Bu yıkıma son vermek ve dünyayı kurtarmak yine insanın elinde bulunuyor. Bizler topyekün mücadele ederek bu sorunu ortadan kaldırmalıyız. Türkiye olarak küresel hiçbir meseleye kayıtsız kalmadığımız gibi çevre sorunlarında da çözümün bir parçası olma kararlılığımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

saadet-armagan-gulec-korumaz-002.jpg

Sağlıklı nesiller için atık konusunda herkesin bilinçlenmesi gerektiğini vurgulayan Korumaz sözlerini şöyle tamamladı: “Ortak evimiz dünyayı hep birlikte kurtaracağız. Bu gidişatı tersine çevirebilmek bizim elimizde. Dünyamızı kirletiyoruz, artık temizleme zamanı. İnsanlar ve gezegenimiz için döngüsel ve sıfır atıktan oluşan geleceğimizi inşa etmek için hep birlikte mücadele etmeliyiz.”

Etiketler :