KOSKİ tam 105 personel alacak! İşte şartlar... Tıkla başvur

Konya Büyükşehir Belediyesi Koski Genel Müdürlüğü 85'i Su ve Kanalizasyon Şebeke Saha İşçisi olmak üzere 15 Kamyon/Treyler Şoförü ve 5 İş Makinesi Operatörü olmak üzere toplam 105 personel alacak.
KOSKİ tam 105 personel alacak! İşte şartlar... Tıkla başvur

Konya Büyükşehir Belediyesi Koski Genel Müdürlüğü'nün Su ve Kanalizasyon Şebeke Saha İşçisi ilanına ilişkin ayrıntılar şöyle:

Meslek Adı : Su ve Kanalizasyon Şebeke Saha İşçisi
Açık İş Sayısı : 85 (Seksen Beş) Kişi
Başvuru Tarihleri : 17/05/2023 - 19/05/2023
Başvuru Adresi: Şartları taşıyan adayların başvurularını belirtilen tarihler arasında https://isbasvuru.konva.bel.tr web adresinden online olarak yapmaları gerekmektedir. (Başvuru için gerekli belgeler jpg, png ve pdf formatında olmalıdır) Not: Web adresi dışında başvuru kabul edilmeyecektir. Başvurular değerlendirildikten sonra sınav süreci ile ilgili bilgilendirmeler SMS yoluyla yapılacaktır.

MÜRACAAT KOŞULLARI

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2-Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak.

3-Türk Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (...)(1) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat kanştırrna, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, Ayrıca Cinsel suçlar, uyuşturucu ile ilgili suçlar, örgüt kurmak ve tefecilik suçlarından ceza almamış olmak.

4- 4857 sayılı iş kanununun 30 uncu maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

5-Su ve Kanal yapım, bakım, onarım işlerinde taşıma, istifleme, kazma ve benzeri işleri yapabilme vasfına sahip olmak, bu tür işleri yapmaya engel bir sağlık problemi bulunmamak.

6- İlkokul ve üzeri mezunu olmak.

7-Vardiyalı çalışmasına herhangi bir engel durumu bulunmamak.

8-Tercihen 6 ay su ve kanal işlerinde deneyim sahibi olmak.

9-Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

10-Konya Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde görev yapmaya mani bir hali bulunmamak. 11-Konya merkez ilçelerde ikamet ediyor olmak. (Selçuklu, Karatay, Meram)

12-Başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- T.C. Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı

2- Güncel Tarihli Adli Sicil Kaydı (E-Devlet)

3- Diploma veya Mezuniyet Belgesi (E-Devlet)

4- Güncel Tarihli Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet)

5- Güncel Tarihli Yerleşim Yeri Belgesi (E-Devlet)

6- Tüm Aile Bireylerini Gösterir Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet)

7- Sürücü Belgesi (Tercihen)

KOSKİ ayırca kamyon / treyler şoförü ve iş makinesi operatörü alacak.

İlanlara başvurmak için tıklayın

Etiketler :