Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Kritik haftaya girildi

Kritik haftaya girildi

Konyaspor sezonun en önemli haftasına girdi. Bu söylem için 3 tane argümanım var. İlki transferle alakalı. Yeni forvet Bouly Sambou, yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle lisansı çıkartılmadı. Paz- Muric ve Rak ile ilgili görüşmeler devam ederken, 1-2 tane daha takviye yapılması beklendiği için Konyaspor en az 2 yabancı oyuncu ya gönderecek ya da lisansını donduracak. Bu hafta çözüme girecek.

İkincisi ligde Konyaspor iyi gitmiyor ancak kupada çeyrek final için Çarşamba günü Sivasspor deplasmanında oynanacak. Omerovic, Konyaspor’un kupayı kaldırdığında teknik heyette görevliydi tabi ki o sezonki kadro ve hava şu anda yok ama Sivas’ta alınacak bir üst tur bileti şehirdeki atmosferi değiştirebilir. Rizespor maçındaki oyunun belli bir bölümünü beğendim. Hücum hattında takımın hızının arttığını gördüm. Çarşamba günü çeyrek finale çıkmamak için geçerli bir neden yok.

Ve tabiki lig. Ateş hattına girmek değil, içinde bulunulan duruma alışmak asıl tehlike. Konyaspor potaya alışmaması için üst üste maçlar kazanması gerekiyor. 25. Haftadaki Ankaragücü maçı ve sonrasında Beşiktaş deplasmanı. İstanbul’da 1 puan iyidir dememiz için Ankaragücü’nü burada mutlaka yenmemiz gerekiyor. Konyaspor en son 2019-2020 sezonunda potada mücadele verirken taraftar ortalaması bugünkü desteğin çok üzerinde (yarın detay vereceğim) Bu kulübün Pazar günü stadyumu dolu görmeye ihtiyacı var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR