Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Krizi fırsata çevirmek

Krizi fırsata çevirmek

Başkan Ömer Korkmaz geçen haftada katıldığı programda transfer süreci ile ilgili oldukça detaylı bilgiler verdi. Başkan tarzını ortaya koydu, doğru veya yanlış bu farklı bir konu ancak Başkan Korkmaz dedi ki, “Mutlu olan, armanın ağırlığını taşıyan futbolcular bu takımda olacak. Aksi takdirde gerekirse tribünde oturturuz” Galatasaray maçı öncesinde bu kadro dışı kararı olumsuz gibi gözükse de Deniz Ertaş diye bir pırlanta Türk futboluna kazanıldı. Bazen büyük adımlar için krizin gelmesi faydalı olabilir

Ben Paul ve Sokol’u aynı kefeye koymuyorum. Bernardoni, Adana Demirspor maçında da kulübe ihtar gönderdi. Galatasaray’ın 45-50 gün geriden ödeme yaptığı ülkemizde Konyaspor’da ödemelerin 1-2 ay geriden gelmesi büyük bir olay değil. FIFA kurallara gereği futbolcuların alacakları kulüpten kalması da imkansız. Yani aidiyet duygusu olmayan futbolcu ile devam edilmeyecek. ( Hele Galatasaray maçındaki Deniz’i gördükten sonra) Deniz için hemen oldu demeyelim ama fark yaratacağı bir gerçek.

Gelen haberlere göre Sokol ile devam edilmesi zor. Bu konuyu da fırsata çevirmeli Konyaspor. Başkan Ömer Korkmaz gerekirse 2 forvet alırız demişti, şimdi tam sırası Başkan. Nelson Oliveira ve Sokol’u elde yok iki olarak görüp, direkt gol atacak 1 forvet, bir de kanat-forvet isme gidilmeli. 6-7 oyuncu oyuncu alınacağına 3 futbolcu ama direkt oynayacak isimlere gidilmeli. Francisco Calvo ile ilgili geçen sezondan gördüğüm bir rahatsızlık var Fenerbahçe maçı sonrası burada yazmayı düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR