MEDAŞ’tan yatırım ve Konyaspor açıklaması

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, basın toplantısında şirketin 2023 tarihine kadar yaptıkları çalışmalardan ve yatırımlardan bahsetti. Uçmazbaş, Konyaspor'la olan sponsorluk sözleşmesi hakkında da açıklamalarda bulundu.
MEDAŞ’tan yatırım ve Konyaspor açıklaması

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. Yapılan basın toplantısında MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, şirketin son dönemdeki yatırımlarından ve Konyaspor’a sponsorluğunun devam edeceğini kaydetti.

medastan-yatirim-ve-konyaspor-aciklamasi-001.jpg

‘MEDAŞ’I TEKNOLOJİ ŞİRKETİ YAPTIK’

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, açıklamasının ilk bölümünde şu ifadelere yer verdi: “Karaman, Konya, Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir olarak 4 Milyon insanın hayatını ilgilendiren bir iş yapıyoruz. 2023 tarihinde bakanlık anketi düzenlendi. Bu ankette müşteri memnuniyeti ve muhtarlık memnuniyet anketinde birinci olduk. Bu durum şevkimizi artırıyor. Mutlu olduğumuz zaman çalışma isteğimiz daha da artıyor.”

2023 yılında 4.2 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Uçmazbaş, teknoloji yatırımlarını önemsediklerini ve ileriki zamanlara daha çok dijitalleşeceklerini söyledi. Uçmazbaş, “Teknoloji yatırımlarını önemsiyoruz. MEDAŞ’I teknolojik şirketi yapmak istiyoruz. Dijitalleşmeyi sağlamaya devam edeceğiz. Yatırımlar devam edecek. Özelleştirmeden sonra birçok yol katettik ve bunlara devam edeceğiz. Skala yatırımları ile arızalara uzaktan destek olduk. Arıza sayısında ciddi düşüşler yaşadık ve bunu en aza indirmek istiyoruz" diye konuştu.

medastan-yatirim-ve-konyaspor-aciklamasi-002.jpg

‘ARIZA SAYISINDA CİDDİ DÜŞÜŞLER YAŞANDI’

Uçmazbaş, “Amacımız tüketicilere kesintisiz ve sürekli enerji temin etmektir. Bu doğrultuda, arıza sayısını en aza indirerek vatandaşlarımızın güvenliğini ve konforu için çalışıyoruz. Sürdürülebilir bir enerji sağlama çabamızı destekleyen teknolojik yenilikler ve sürekli eğitimlerle, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

‘ŞİKAYETLERE KISA SÜREDE CEVAP VERİYORUZ’

Çağrı Merkezi hizmetinde 1,5 milyon çağrılara kısa sürede cevap verdiklerine değinen Uçmazbaş, “Yıllık 1,5 milyon çağrıdan yüzde 96’sına 20 saniyenin altında cevap veriyoruz. Bunun yanında sorunun istenildiği gibi çözülüp çözülmediğiyle ilgili de şikayet sahibini arayarak geri bildirim alıyoruz. Önemli konuları ise işletme yöneticilerimize aktarıyor ve konuyla birebir ilgilenmelerini sağlıyoruz” dedi.

medastan-yatirim-ve-konyaspor-aciklamasi.jpg

‘KONYASPOR’A SPONSOR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Uçmazbaş, Konyaspor’a ve stadyuma sponsor olmaya devam edeceklerini bildirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: Konyaspor’a sponsor olmaya devam edeceğiz. Maddi manevi desteğimiz sürecek.İnşallah önümüzdeki senelerde Medaş Büyükşehir Büyükşehir Stadyumunda şampiyonlar ligi müziği dinlemek nasip olur.”

Etiketler :