Meram ile Seydişehir Belediyesi kardeş oluyor

Seydişehir Belediyesi, Meram Belediyesi ile kardeş belediye oluyor. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek Seydişehir ve Meram Belediyelerinin kardeş belediye olması konusunda istişarelerde bulundu.
Meram ile Seydişehir Belediyesi kardeş oluyor

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Meram Belediye Başkanımız ile birlikte işbirliği, bilgi ve tecrübe paylaşımları ile Allah'ın izniyle daha güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

meram-ile-seydisehir-belediyesi-kardes-oluyor-2.jpg

‘BİRLİK VE BERABERLİKTE BEREKET VARDIR’

Başkan Tutal, “Birlik ve beraberlikte bereket olduğuna inanıyoruz. Fiziki olarak sınır olduğumuz Meram ile birlikte sosyal ve kültürel bağlarımız da bulunmaktadır. Meram Belediyesi gibi Konya’mızın en büyük ve en tecrübeli belediyeleri arasında yer alan belediyemiz ile kardeş belediye olarak örnek bir dayanışma ve birliktelik göstereceğiz. Kardeş olan sadece belediyelerimiz değil, vatandaşlarımızı da bu hususta kardeş olarak görüyoruz. İnşallah çalışma tamamlandığında Seydişehir Belediyesi olarak hem maddi, hem manevi, bilgi, tecrübe, dayanışma gibi tüm konularda Meram Belediyemiz ile ilişkilerimizi daha yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

meram-ile-seydisehir-belediyesi-kardes-oluyor-3.jpg

‘GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ’

Hayata geçirdikleri yeni projeleri anlatan Başkan Kavuş ise, “Konya Belediyeleri olarak her zaman birlik ve beraberlik örneği göstermekten büyük mutluluk duyuyor, diğer belediyelerimizin ve ilçelerimizin sosyal, kültürel ve bilgi, tecrübe gibi her konuda daha da kalkınmasını destekliyoruz. Fiziki sınırımız olan Seydişehir ile birlikte kardeş belediye olarak aramızdaki bağları daha da güçlendireceğiz. Birlikte dayanışma içinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Etiketler :