Müftü Öge, Azerbaycan’da konferans verdi

Bir dizi programlara katılmak üzere Azerbaycan'a giden Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Başkent Bakü'de Şehitlik Camii’nde cuma namazı öncesi vaaz etti.
Müftü Öge, Azerbaycan’da konferans verdi

Bir dizi programlara katılmak üzere Azerbaycan'a giden Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Başkent Bakü'de Şehitlik Camii’nde cuma namazı öncesi vaaz etti. Namaz sonrası cemaatle sohbet eden Öge, akabinde Şehitliği ziyaret etti.Öge daha sonra, T.C. Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri İhsan Açık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, TDV Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özdemir ve hayırsever Mustafa Oflaz da eşlik etti.

oge-azerbaycanda-konferans-verdi-2.jpg

Öge, Azerbaycan Gençliğe Yardım Fonu tarafından düzenlenen "Aileyi Koruyan Değerler" başlıklı toplantıya da katılarak bir konuşma yaptı. İl Müftüsü Öge, ailenin huzur kapısı, mutluluk yuvası ve en güvenli liman olduğunu ifade ederek toplumları ayakta tutan ve geleceğe taşıyan en kutsal kurumun aile olduğunu dile getirdi.Programda İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse de "Medeniyetimizde Aile Değerleri" konulu konferans verdi.

Etiketler :