Nazif Karlıer güven tazeledi

Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer, yeniden oy birliğiyle Memur-Sen Konya il temsilciliğine seçilerek, güven tazeledi. Karlıer, “Memur-Sen İl Temsilciliğine oy birliğiyle seçilmiş bulunmaktayım” dedi.
Nazif Karlıer güven tazeledi

“Bu kararı veren şube başkanlarımız ve il temsilcilerimize şahsıma göstermiş oldukları teveccühden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Memur-Sen’imizi zirveden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra hizmetinizde emrinizde olacağız” diyen Karlıer, “Yeni dönemi hep birlikte omuzlayarak yeni ufuklara uzanacağız” şeklinde konuştu.

Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer, daha sonra şunları ifade etti: “Sendikalarımız geldikleri noktadan daha ileri gidecek ve insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek güçtedir. Bunu birlikte başaracağız.
Memur-Sen olarak mazlumların masumların ve mağdurların yanında olmaya; zalimlerin ise karşısında durmaya devam edeceğiz.

Emek ve özgürlük mücadelemiz daha güçlü şekilde sürecek. Memur-Sen’i büyütmeye Konya ve Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm paydaşlarımızla istişareli çalışmaya ve güzel işleri birlikte başarmaya devam edeceğiz. Memur-Sen Konya ailesine hizmet edecek olmanın gurur ve heyecanını yaşıyorum. Tüm Memur-Sen ailesini saygıyla muhabbetle selamlıyor ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Etiketler :