Not değil niyet konuştu! Konya'daki TYT şampiyonu seçimini yaptı
Konya Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde TYT 20'ncisi olan bir öğrenci, tercihini yaptı.
Konya Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinden Ayşe Betül Acar, 2025 yılı Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavında Türkiye 20'ncsi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Bu önemli dereceyi, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi'ni tercih ederek başarısını taçlandırdı. Ayşe Betül Acar’ın bu örnek başarısı, okul camiası ve eğitim camiası tarafından takdirle karşılandı.

'SADECE BİR BAŞARI DEĞİL, DURUŞ VE BİLİNÇ ÖRNEĞİDİR'
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Ümmete Öncü Nesiller Yetiştirmeye Devam Ediyoruz
Okulumuz öğrencilerimizden Ayşe Betül Acar, 2025 yılı TYT sınavında Türkiye 20'ncsi olarak göğsümüzü kabartmasının yanında bu büyük başarısını, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesini tercih ederek taçlandırdı.
Alanında derinleşmeyi, ilmiyle ümmete hizmet etmeyi amaçlayan bu anlamlı tercih, sadece bir başarı değil; aynı zamanda bir duruş ve bilinç örneğidir.
Başta kıymetli öğrencimiz Ayşe Betül Acar olmak üzere, emeği geçen ailesini ve hocalarımızı yürekten tebrik ediyor; ilim yolculuğunda kendisine üstün başarılar diliyoruz."
