Orhan Erdem: Türkiye'nin 20 yıllık emekleri meyve veriyor

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, “Türkiye'nin 20 yıllık emeklerinin artık meyve verdiğini gören halkımız, 5 yıl daha yola devam diyor” ifadelerini kullandı.
Orhan Erdem: Türkiye'nin 20 yıllık emekleri meyve veriyor

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Kadınhanı’nın mahallelerini ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi. AK Parti iktidarının her zaman milletin arasında yer alan bir anlayışta olduğunu söyleyen Orhan Erdem, "14 Mayıs'a kadar her günümüz halkın arasında geçecek. Tabi ki seçimden sonra da yine halkın arasında olmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidarıyla milletin arasında bir siyaset anlayışı doğmuş oldu. Seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kadınhanı'nda ilçe başkanımızın hazırlamış olduğu programları icra ettik” dedi.

orhan-erdem-turkiyenin-20-yillik-emekleri-meyve-veriyor-1.jpg

'BÜYÜK BİR DESTEK VAR'

Kadınhanı halkının Cumhur İttifakı'na büyük bir destek verdiğini kaydeden Orhan Erdem, "Mahallelerimize gittik. Gayet güzel bir hava var. Hatta bir hemşerimize ne istiyorsunuz diye sorduğumuzda siz Cumhurbaşkanımıza, İHA'lara, SİHA'lara sahip çıkın başka bir şey istemiyoruz dediler. Bu anlayışın Kadınhanı'nda oturduğunu görmek bizleri mutlu etti. İnşallah burada yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifak'ının adayı olarak oy alacağını görüyoruz. Milletvekilliğinde de yüksek bir desteğin Kadınhanı hemşerilerimiz tarafından verileceğini her zamanki gibi görmekteyiz” diye konuştu.

orhan-erdem-turkiyenin-20-yillik-emekleri-meyve-veriyor-3.jpg

'HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ'

Kadınhanı halkının her zaman yanlarında olacaklarının altını çizen Orhan Erdem, "Kadınhanı'na minnettarız. Her zaman AK Parti iktidarına çok büyük destek verdi. Belediye Başkanımız da bizler de buranın hakkını ödemek adına her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

orhan-erdem-turkiyenin-20-yillik-emekleri-meyve-veriyor-4.jpg

'5 YIL DAHA YOLA DEVAM'

Saha çalışmalarında vatandaşların 5 yıl daha yola devam dediklerini dile getiren Orhan Erdem, sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhurbaşkanımızın yüksek idare anlayışı, dünyada Türkiye'yi getirdiği nokta, milli savunmadaki yüzde 80 yerli gücümüz, teknolojideki her gün yeni hamlelerimiz ve doğalgaz gibi, petrol rezervlerinin ortaya çıkarılması gibi Türkiye'nin 20 yıllık emeklerinin artık meyve verdiğini gören halkımız, 5 yıl daha yola devam diyor. Artık Recep Tayyip Erdoğan ile bunun yerine getirileceğini, eksiklerin giderileceğini fark etmiş durumda. Büyük bir destekle yanımızda olacaklarını ifade etmek istiyorum.”

Etiketler :