Sehic: İkinci olmak da başarı!

Konyaspor’un deneyimli file bekçisi İbrahim Sehic, ikinci sırada olmanın da büyük bir başarı olduğunu söyledi
Sehic: İkinci olmak da başarı!

İbrahim Sehic, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sehic, Kasımpaşa karşısında iç saha avantajını kullanarak galip gelmek istediklerini vurgulayarak, “Tabii ki evimizde oynuyoruz ve bunun avantajını kullanmak istiyoruz. Her zaman evimizde iyi performans sergiliyoruz. Zorlu geçen Trabzonspor maçından sonra gerekli hazırlıklarımızı yapıp bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

Ligin en az gol yiyen kalecileri arasında olmasını da değerlendiren 33 yaşındaki file bekçisi, “Bu sadece benim değil takımın da başarısı. Bunu gerçekleştirmek için takım arkadaşlarım harikulade bir iş çıkardılar. Takım savunmasını iyi yapıyoruz. Bunun beraberinde ikinci olmak sürpriz olmadı” ifadelerini kullandı.

İbrahim Sehic, yakaladıkları başarıyı sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerine de vurgu yaparak, “Türkiye’de büyük ve destek alan takımlar var. Bu takımlar içinde ikinci olmamız da büyük bir başarı. Bu başarıyı da sürdürmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu