Sektörde lider marka: Uysal Hidrolik

Konya'da düzenlenen Tarım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de firmalardan tam not aldı. 14 Mart'ta kapılarını ziyaretçilere açan Konya Tarım Fuarı, bugün saat 17.00'ye kadar ziyaret edilebilecek. Burada stant açan firma temsilcileri, fuarın verimli geçtiğini belirtirken, ziyaretçi yoğunluğunun kendilerini memnun ettiğini söyledi.
Sektörde lider marka: Uysal Hidrolik

Firmalarının sektörde ürün çeşitliliğiyle ilk sıralarda bulunduğunu söyleyen Uysal Hidrolik Firma Sahiplerinden Fatih Uysal, “Uysal Hidrolik, römork ekipmanları ve zirai grup olarak tarım sektörüne hitap ediyor. Römorkun bütün yedek parçaları yürüyen aksamı da dahil olmak üzere bunun yanı sıra tarım makinalarının da yürüyen aksamlarının hepsinde varız. Hidrolik kısmıyla ilgili de geniş bir yelpazemiz var. Hem çift yönlü dediğimiz hem de römorkun kasasını kaldıran liflerin üretimini yapıyoruz. Bunun yanı sıra 3 bin 500’e yakın ürün çeşidimiz var. Bunların tamamlayıcı kısımları, kasa ekipmanları ve diğer ana malzemelerimiz var” dedi.

sektorde-lider-marka-uysal-hidrolik-fatih-uysal-1.jpg

56 ÜLKEYE İHRACAT

Hem Türkiye’nin hem de dünyanın dört bir yanına ürün gönderdiklerini kaydeden Fatih Uysal, “Üretimlerimizi Konya’da yapıyoruz. 81 ilimize de satışımız bulunuyor. Bunun yanı sıra Adana’da da kendimize ait satış yerimiz var. Oradan da doğu bölgesine hitap ediyoruz. Yaklaşık 56 ülkeye ihracatımız var. Bunun yüzde 70’lik kısmını Ortadoğu yüzde 30’luk kısmını da Avrupa ülkeleri oluşturuyor. Bunu yüzde 50-50 yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

FUAR DOLU DOLU GEÇİYOR

Konya Tarım Fuarı’nın bu sene dolu dolu geçtiğini belirten Fatih Uysal, “Geçtiğimiz birkaç sene içinde pandemi gibi olumsuz şartlardan dolayı aksamalar yaşanmış ve fuarlara gereken ilgi gösterilmemişti. Ama bu sene Konya Tarım Fuarı fuar dolu dolu geçti. Yoğun ilgi ve talep oldu. Genel olarak aldığımız yorumlar hem ürün yelpazesi açısından çeşitli ürün gruplarında da yenilikler yaptığımız için insanların dikkatini çekiyor. İşlerini kolaylaştıracağımızın farkına vardıkları için ciddi manada bir beğeni ve yorum oluyor. Şu anda hali hazırda yoğunluk devam ediyor. Fuarda da satış imkanımız oluyor. Bazı noktalarda da fabrikamıza yönlendirip orada da satışlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :