Selçuklu Belediyesi'nden bir müjde daha... Lise öğrencilerine 1500'er lira verilecek, işte şartlar

Selçuklu Belediyesi ilçede üniversite okuyan öğrenciler için verdiği 4 bin TL müjdesi sonrası bir müjde de ilk kez kayıt yapıran üniversite ve lise son sınıf öğrencilerine verdi.
Selçuklu Belediyesi'nden bir müjde daha... Lise öğrencilerine 1500'er lira verilecek, işte şartlar

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, üniversite öğrencileri için verdiği müjdeyi, "Sevgili gençler, Dün akşam sizlere sürprizlerimizin olacağını söylemiştim. Örgün öğretime devam eden ve Selçuklu’da ikamet eden Selçuk ve KTÜN öğrencilerimize 4.000 TL eğitim desteği sağlayacağız." ifadeleriyle duyurmuştu.

selcuklu-belediyesinden-bir-mujde-daha-lise-ogrencilerine-1500er-lira-verilecek-iste-sartlar.jpg

Konya ve Konya dışında ilk kez kayıt yaptıran üniversite öğrencilerine 2500 TL

Başkan Pekyatırmacı, ilçede ikamet eden ve ilk kez kayıt yaptıracak öğrencilere 2.500 TL eğitim desteği vereceğini duyurdu.

Pekyatırmacı, sosyal medya hesabından yaptıdığı açıklama "Selçuklu’da ikamet eden, Konya ve Konya dışındaki üniversitelere ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerimize 2.500 TL eğitim desteği sağlayacağız." ifadeleri kullandı.

selcukluda-ikamet-eden-lise-son-sinif-ogrencilerimize-1-500-tl-egitim-destegi-saglayacagiz.jpg

Eğitime bir destek de lise öğrencilerine

Selçuklu Belediyesi, ilçede son sınıf öğrencileri için de eğitim desteğini duyurdu.

Başkan Pekyatırmacı yaptığı paylaşımda "Selçuklu’da ikamet eden lise son sınıf öğrencilerimize 1.500 TL eğitim desteği sağlayacağız. Detayları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım gençler.. Şimdiden güle güle harcayın." dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :