Selvi: Cumhurbaşkanımıza hak ettiği desteği vereceğiz

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, “Konya'mızda ikinci tur öncesi heyecan ve Cumhurbaşkanımıza yüksek destek olduğunu gördük. İnşallah el birliğiyle Cumhurbaşkanımıza hak ettiği desteği Konya'dan bir mesaj olarak vermeyi hedefledik” dedi.
Selvi: Cumhurbaşkanımıza hak ettiği desteği vereceğiz

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Selçuklu'da saha ziyaretlerinde bulundu. Selvi, önce Sancak Kapalı Pazar’ında esnafı ziyaret ederken daha sonra Birlik Parkı ve Kelebekler Vadisi piknik alanındaki vatandaşlarla sohbet etti. Latif Selvi'ye AK Parti Konya il yönetim kurulu üyeleri ile MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

milletvekilimiz-sayin-latif-selvinin-selcuklu-saha-calismasi.jpeg

‘KONYA PAZAR GÜNÜNÜ BEKLİYOR’

Konya'da 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin heyecanı olduğunu söyleyen Selvi, “Cumhur İttifakı olarak AK Parti teşkilatlarımız, il başkan yardımcımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve MHP ilçe teşkilatımızla birlikte Sancak Pazar yerimizi ziyaret ettik. Orada esnaflarımızla buluştuk. Şimdi Birlik Parkı’ndayız. Hemşerilerimizle buluşuyoruz. Elhamdülillah Konya yine üzerine düşeni yapmak için heyecanla pazar gününü bekliyor. Elbirliğiyle Cumhurbaşkanımızın arkasında olduklarını, Cumhur İttifakı'nın bu süreçte Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı yapmak suretiyle kolları sıvayıp ülke hizmetine kendilerini adadığını söylüyorlar. Millet olarak topyekûn güçlü bir destek vereceklerini bizlere bildirdiler” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZA YÜKSEK DESTEK VAR’

saha ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüksek destek olduğunu gördüklerini belirten Latif Selvi, "Hemşerilerimiz de aynı duyarlılıkta. Hemen hemen neredeyse bütün görüştüğümüz arkadaşlarımızda yüksek destek ve heyecan olduğunu gördük. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah el birliğiyle beraberce Cumhurbaşkanımıza hak ettiği desteği Konya'dan bir mesaj olarak vermeyi hedefledik. Bunu da başaracağız inşallah. Herkese teşekkür ediyoruz. Bütün teşkilatlarımızla, gönüldaşlarımızla 28 Mayıs akşamı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz inşallah” diye konuştu.

milletvekilimiz-sayin-latif-selvinin-selcuklu-saha-calismasi-001.jpeg

‘GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

Gençlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını vurgulayan Latif Selvi, “50 bin yeni genç kardeşimizin de seçime katılmasını çok önemsiyoruz. Çünkü bir ülkenin en büyük kıymeti iyi yetişmiş gençleridir. Bunun için de gençlerimize güveniyoruz. Bir yerlerde birileri gençleri manipüle edilebilecek edilgen bir kitle gibi tanımlasa da biz öyle görmüyoruz. Bize göre iyi yetişmiş gençlerimizin her birisinin birer cevher olduğunu, bu ülkenin geleceği adına inisiyatif göstereceklerini düşünüyoruz. Görüştüğümüz bütün gençlerimizden de aldığımız mesaj bu. Ülkemizin geleceğini gençlerimizle beraber inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘GENÇLERİMİZLE BAŞARACAĞIZ’

Yeni Türkiye Yüzyılı'nın inşasında istikrarlı Türkiye yönetiminin devam etmesi gerektiğini söyleyen Selvi, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz kuşakları alfabemizdeki harflerle sıralamayı değil, Teknofest'le, bilimsel çalışmalarla, bilgi teknolojisiyle, bilimsel gelişmelerle ilgili olarak kendilerini anıyor ve bu çerçevede çalışmalarının devamını diliyoruz. Öğrenci olanların eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları, yetişmiş olan gençlerimizin de her birisinin girişimci, başarılı bir birey olarak, ülkemizin gelişmesine kendisini adamış neferler olarak görüyoruz. Bu millet geçmişte büyük başarılara imza atmış, tarihin en büyük devletlerini kurmuştur. Bu dönemde de Türkiye Yüzyılı olarak değerlendirdiğimiz süreçte Türkiye'nin öncülüğünde inşallah dünyada yeni bir soluk ve heyecan geliyor. Bu heyecanı da gençlerimizle birlikte, istikrarlı yönetimimizle birlikte el birliğiyle başaracağız.

Etiketler :